Publik1

Stötta GAIS genom att köpa Bortakortet

Om du planerar för att se GAIS på bortaplan ett par gånger i år så ska du självklart ha ett Bortakort. Kortet kommer vi sälja någon vecka till för att få bort de sista korten och få in välbehövliga intäkter till klubben.

GAIS supporterklubbar planerar som bäst för en grönsvart invasion av Borås den 2 april och vi utgår ifrån att du ska med. I maj spelar Atleterna bortaderby mot ÖIS och upp till Degerfors i samma månad har Gårdakvarnen hintat om att det kan bli ”rakt spår” upp. Under säsongen väntar också bekväma resor till Varberg och Falkenberg samt givetvis också den roliga tillställningen på Nya Olympia i Helsingborg. Nya arenor i Gävle och Växjö är också spännande.

KÖP DITT BORTAKORT HÄR.

Priset 800kr är satt av Superettan gemensamt. Pengen går i första hand till GAIS och en del fördelas till ligan och betalas ut som SEF-bidrag till klubbarna.

En enkel uträkning är följande: Om du ser premiären mot Norrby, vårderbyt mot ÖIS samt inviger nya arenorna i Helsingborg och Falkenberg så betalar du 100 kr per match samt bidrar med 400 kr till GAIS. Det känns som en bra affär för alla inblandade!