troja

Stor julrea på Gaisgården på torsdag – upp till 60% på souvenirer

GAIS har i och med övergången till Stadium köpt upp ett stort lager souvenirer. Mängder av produkter som faktiskt inte setts i butik håller vi nu på att inventera och göra tillgängliga för allmänheten. 

Nu på torsdag den 15 december öppnar vi upp Gaisgården mellan 14-21 med en kraftig julrea. Vi kommer ha en stor rabatt på vårt nya uppköpta lager, sälja befintliga kläder och prylar från gaisare.se (ordinarie priser) men självklart också ha extra öppet för årskortsförsäljning. Allt för er som vill komma in till oss redan innan söndagens julmarknad.

Grejerna säljs enligt principen först till Gårdakvarn och vissa saker finns i begränsad upplaga.

GAIS bjuder på korv med bröd till alla som kommer upp till oss.
Kaffe och pepparkakor finns också uppdukat vilket du betalar det du känner för.

I sortimentet finns allt från isskrapor till matchtröjor och jackor.
Vad sägs om 2016 års matchtröja för 250 kronor? Eller den klassiska grönsvartrandiga halsduken för bara 100 kronor. Tänd juleljusen med en tändare i rätt färger eller skrapa bilen med en Gaisprofilerad isskrapa nu när snön kommer. Nästan gratis.

Vi trycker till med rabatt på upp till 60% på merparten av varorna och hoppas att alla gaisare skall uppskatta initiativet.
Vad som är roligt är att vi även har fått loss en hel den produkter till barn och ungdomar.

På Gaisgården tar vi med fördel emot Swish, betalkort eller kontanter. Vi kan också ta emot betalning på faktura som ett sista alternativ.

Nedan hittar ni ett axplock av vad som erbjuds:

pinkmix

troja

lighters

pink2

white_tee

reflexer

pacifiers

halsduk

inventering

scrapes

fonster_troja