stadium_GAIS_se980x460

Stadium blir ny officiell sportleverantör till GAIS

Sportkedjan Stadium förstärker sitt klubbengagemang och tecknar nytt teamsalesavtal med göteborgsklubben GAIS. Överenskommelsen, som sträcker sig till och med 2019, innebär att Stadium blir föreningens nya samarbetspartner och officiella sportleverantör.

Efter många års erfarenhet av framgångsrika samarbeten med föreningar runt om landet, expanderar Stadium sin portfölj genom att stifta ett nytt samarbetsavtal med fotbollsklubben GAIS.

– Givet att GAIS är en av Sveriges mest anrika och mest framgångsrika föreningar, tycker vi att samarbetet är både bra och roligt. Avtalet för dessutom med sig att Stadium både kan stärka sin position i Göteborg samt inom klubbsegmentet i stort, säger Niclas Andersson, Teamsalesansvarig hos Stadium Sverige.

Klubben GAIS är väletablerad och hör till de historiskt mest framgångsrika föreningarna i Sverige. De har de senaste åren spelat i Superettan, men strävar efter att återigen komma tillbaka till Allsvenskan där de tidigare ställt upp i hela 54 säsonger.

– Det är med stolthet och glädje vi nu tillsammans med Stadium kan fortsätta resan tillbaka till Allsvenskan. Vi ser otroligt mycket fram emot en spännande och givande tid tillsammans och jag är övertygad om att samarbetet långsiktigt kommer att gynna oss båda, säger Erik Bergkvist, klubbchef hos GAIS.

Som ett led i Stadiums vision om att aktivera världen, stödjer företaget många sportföreningar. Ambitionen är att skapa roliga, välarrangerade och säkra event som inspirerar och sporrar till en aktiv livsstil.

GAIS kommer under december presentera fördelarna med det nya samarbetet för både spelare och ledare, men också för alla gaisare och föreningen i stort.

För mer information, vänligen kontakta:
Amanda Larsson, tf. PR & Informationsansvarig
amanda.larsson@stadium.se
0733 – 24 27 04

Erik Bergkvist, tf Klubbchef GAIS
erik.bergkvist@gais.se
0730-321894