tomas2-1-980x460

Specialkarosser fortsätter som huvudpartner till GAIS 2019

GAIS har glädjen att meddela fortsatt samarbete med Specialkarosser AB. Bolaget, som med klubbens tidigare ordförande Tomas Andersson i täten, varit en trogen sponsor i över 20 år blir huvudpartner även 2019.

-Det är ett viktigt avtal för GAIS, inte bara för sponsorskapet utan även för vår möjlighet att fortsätta ha ett nära samarbete med Tomas. Hans många och stora insatser för föreningen nu och historiskt väger tungt. Vi är glada och stolta över fortsatt stöd från Specialkarosser, säger klubbchef Erik Bergkvist.

-Idag fyller GAIS 125 år och jag är speciellt glad över att det finns goda framtida möjligheter, vilket är starkt av GAIS. Med ett så brett engagemang som finns inom klubben, så finns det en långsiktigt ljus framtid. Känns mycket bra att fortsatt kunna bidraga på olika sätt till och för GAIS. Att vara med i klubbens intressanta och välkryddade sponsornätverk är en bra investering för många företag. Grattis på födelsedagen GAIS, säger Tomas Andersson.

Specialkarosser AB (SKAB) levererar kundanpassade karossbyggnationer för lastbilar och efterfordon, samt specialbyggnationer som t.ex. vallatrailers, blodgivartrailers, OB-bussar för TV-sändningar från t ex fotbollsmatcher, samt mobila kommunikationsenheter.

SKAB-gruppen, en ledande tillverkare i Norden i sin bransch, är baserade med sitt huvudkontor i halländska Ätran och har även verksamheter i Laholm, Mönsterås och Oslo. SKAB-Gruppen sysselsätter ca 270 personer.

SKAB_EB_TA-980x460