ilprofessore_gais

Souvenirshop, musik och uppladding under samma tak

Förra årets lyckade koncept med restaurang och barer i direkt anslutning till ståplatssektionen var mycket uppskattat hos den publikgruppen. Som vi tidigare skrivit om föll det inte riktigt lika väl ut för våra partners som flyttade till andra sidan. Där hade GAIS förväntningar på lokalerna som inte infriades och vi fick ett ganska platt koncept. Partners återgår därför i år till den ordinarie miljön i restaurang tolvan, även kallad VIP-loungen.

Det har skapat ett hål att fylla för de som inte väljer exempelvis Gårdakvarnens eller Grönsvart Göteborgs uppladdningar på stan och nu står utan ett alternativ på arenan. Samtidigt har den gamla souvenirbutiken på arenan bommat igen i och med GAIS nya avtal med Stadium med våra möjligheter att själva sälja souvenirer i GAIS regi.

NY BUTIK OCH UPPLADDNINGSHAK
Men ovan ger möjligheter till nytänk och andra grepp. GAIS kommer skapa en souvenirförsäljning inomhus kombinerat med restaurang med mat och barer.
För att handla i baren är det självklart 18 år. Men för att vistas i lokalen och kunna handla souvenirer och äta är övriga också välkomna in. Självklart är både stil och musik kontrollerat av GAIS för rätt stämning.

Lokalen kommer vara i Il professore, den befintliga puben i arenakroppen, som ligger på Gamla Ullevis framsida och i direkt anslutning till biljettkassorna.

Alla har möjlighet att komma in på Il professore oavsett om du är biljettköpare eller årskortsinnehavare. Det spelar heller ingen roll vart du sitter på arenan.
Öppettider och mer utveckling kommer GAIS meddela om framöver.

ARENABARER
Klart är också att Ottorbaren i hörnet bakom Sektion 23 kommer hålla öppet under säsongen för att erbjuda service till publiken på ståplats samt övriga sektioner på den östra sidan.