Publik-9

Sista chansen att köpa ”Bortakortet”

Om du planerar för att se GAIS på bortaplan några gånger i år så ska du självklart ha ett Bortakort. Men i så fall är det dags att agera nu – för kortet säljs bara till och med i morgon, fredag den 10 mars.

GAIS supporterklubbar planerar som bäst för en grönsvart invasion av Borås den 2 april och vi utgår ifrån att du ska med. I maj spelar Atleterna bortaderby mot ÖIS och Gårdakvarnen har hintat om att det kan bli ”rakt spår” upp till Degerfors i samma månad. Under säsongen väntar också bekväma resor till Varberg och Falkenberg samt givetvis också den roliga tillställningen på Nya Olympia i Helsingborg.

Säsongen 2017 kommer att innehålla en rad roliga bortamatcher och om du tänker se en handfull av dessa så är det en utmärkt affär för dig som GAIS-supporter att köpa ett Bortakort. För bara 800 kr kan du se alla Grönsvarts bortamatcher under året och av dessa går halva beloppet till GAIS! Resterande belopp fördelas mellan klubbarna så även en del av det går till din klubb.

En av de drivande bakom Bortakortet är GAIS klubbchef Erik Bergkvist och han kommenterar Bortakortet så här:

– Det här är ju en stor nyhet för Superettan och jag tror verkligen att Bortakortet kan bidra till positiv publikutveckling såväl för GAIS som för serien som helhet. Men kanske vi inte varit tillräckligt tydliga i vår kommunikation kring denna möjlighet, för hittills har vi sålt klart färre än vad jag förväntat mig. Kanske har gaisarna tänkt att ”jag väntar till nästa vecka med det”, men det funkar inte längre för försäljningsperioden är på väg att ta slut.

– Den som ska med på premiären i Borås, tänker se vårderbyt och kanske åker med till Varberg, Värnamo eller HIF ska såklart satsa på ett Bortakort. I första hand för att man stöttar GAIS men också för att vi vill bidra till att fler kan komma med sina lag till Gamla Ullevi. Så in på gaisare.se och köp innan det är för sent, det är först till kvarn som gäller.

Så vill du ha ett Bortakort för 2017 så gäller det att agera nu. Du kan läsa mer om Bortakortet och göra din beställning på gaisare.se.

KÖP BORTAKORTET HÄR.