sektionen_kallar

Sektion 23 kallar för klubbens framgång

Ny tränare, flera nya spelare och ett nytt arbetssätt inom det sportsliga. Resultat på planen har haltat något men det är helt väntat och måste få vara ok. Med en ny tränare och ett nytt sätt att spela fotboll finns ingen mirakelmedicin att snabbt hälla i klubbens frontmän vilka är stab och spelare. Det skall ta tid och får ta tid.

GAIS tror på detta och det är väldigt inspirerande att trots emellanåt galen frustration hos supportrar och partners direkt efter förlust så kommer sans och balans åter tillbaka till gaisarna. Ingen gillar att förlora i GAIS och alla vill och arbetar för att det skall gå så bra som möjligt på planen och för vinster och målrikt spel.

Ett bevis på att GAIS är en klubb där energin finns i både med och motgång är när våra mest aktiva och samtidigt kritiska supportrar väljer att kanalisera sin frustration till engagemang och villkorslöst stöd.

Martin Hjalmarsson, Ordförande i Gårdakvarnen och John Pernsved, GAIS Tifo liksom klackledaren Ludvig Möndell kontaktade GAIS för att verkligen påvisa stödet till klubben från ett stort samlat läktarhåll. Syftet är att bli en del av den mirakelmedicin som faktiskt klubbens samlade engagemang är när klubben står enad.

Gårdakvarnen och GAIS Tifo, liksom GAIS med personal, spelare och ledare, samt styrelse uppmanar nu ALL PUBLIK som känner att de vill vara med och ingjuta ännu mera kraft i laget och ledning genom sammanhållning och maximalt positivt läktarstöd under lördagens match följande:

Börja med att lämna hemmet och ta er till Gamla Ullevi.
STÄLL ER I KLACKEN, KANSKE BREDVID ELLER VAR BARA MED I UTKANTEN.
STÄLL ER PÅ SEKTION 23 OCH SJUNG FRAM LAGET OCH VAR DELAKTIG I VÄGEN FRAMÅT.

GAIS har kodat om samtliga årskort och biljetter på alla läktare att också fungera i entré 9 in och upp till klacken på Sektion 23. All publik är varmt välkomna till lördagens klacksektion.

Sitter du i partnerloungen, på K-läktaren, i loger eller kanske på F5/D5? Eller på Familjeläktaren med barnen och övriga familj? Prova på klacken och att ge mer energi till laget genom sång och delaktighet.
Börja med att sjunga med i Gårdakvarnar och skit. Följ sedan klackledaren.

Görs jobbet i klacken så görs jobbet på planen. Så har det alltid varit i GAIS och det är en styrka vår klubb har och en fördel gentemot våra konkurrenter.

Kom upp till klacken på Sektion 23 och hjälp till med villkorslöst stöd för klubben.

Vi garanterar inga segrar. Men vi garanterar att vi tillsammans gör vad vi skall för GAIS.
Och det kan räcka hur långt som helst.

KÖP DIN BILJETT TILL MATCHEN HÄR

Bild fr.v.: Martin Hjalmarsson, John Pernsved, Carl Nyström, Patrik Ingelsten, Bosko Orovic, Conor McDonaugh, Erik Bergkvist