2017, UJS- GAIS-3

Så startar GAIS mot Gefle IF


Här hittar du GAIS startelva i dagens match mot Gefle IF och tyvärr har Grönsvart två återbud att rapportera om. 

Avspark i matchen mellan Gefle IF och GAIS närmar sig och här hittar du information om hur GAIS tränare Bosko Orovic valt att disponera laget efter två sena återbud. Bosko som denna vecka inte kunnat följa med laget till Gävle utan ska följa matchen via tv berättar:

– VI kommer att köra vidare på samma sätt som mot Öster så det blir 4-3-3, vilja att äga boll och föra matchen, pressa högt och ge motståndaren lite tid samt förhoppningsvis kunna vässa anfallsspelet och skapa fler heta chanser. Men tyvärr är det två spelare som utgår ur dagens matchtrupp efter mindre känningar.

– Det är till att börja med Dardan Rexhepi som stod över även matchen i måndags men som vi trodde skulle vara ok till Gefle-matchen. Sedan utgår också Dusan Djuric som tränat under veckan men kände av en tidigare skada under fredagen. Vi hade hoppats att även han skulle vara kurant för matchen men så var inte fallet. Det handlar inte om några allvarliga skador och för både Dardan och Dusan handlar det mer om att vi inte vill riskera något inför kommande matcher. Då är det bättre att andra får kliva fram och visa vägen och förhoppningsvis är båda med och kör igen under nästa vecka.

– Det här gör också att det blir en ändring i startelvan och det är att Alexander Leksell kommer in i mittlåset. Sedan är det några spelare som får byta position också, till att börja med så flyttar Daniel Janevski fram till en av de defensiva rollerna på mitten och att Anton Wede tar den offensiva nr 10-rollen på mittfältet. I övrigt ser det ut som förra veckan och vi känner oss väl förberedda, så nu kör vi…

Startelvan
Startelvan ser i sin helhet ut som följer:

1.  Damir Mehic

2. James Sinclair
6.  Carl Nyström (K)
14. Alexander Leksell
5.  Niklas Andersén

3.  Daniel Janevski
12. Erik Jonasson Westermark
18. Anton Wede

8. Andreas Peterson
10. Luka Mijaljevic
26.  Malkolm Moenza

Avbytare
I matchtruppen ingår också följande spelare:

13. Emin Grozdanic
16. Mattias Kano
17. Sebastian Möller
19. Ajdin Zeljkovic
21. Dan Keat
22. Alibek Aliev
27. Tobias Johansson

Spelare utanför truppen är: Johan Svahn, Dardan Rexhepi, Dusan Djuric, Arvin Shojaee och Felix Kasper.