2017, UJS- GAIS-3

Så startar GAIS mot BP

Idag spelar GAIS mot BP på Gamla Ullevi och avspark är kl. 17.00. Bosko Orovic har tagit ut en startelva där Janevski, Westermark och Aliev gör comeback jämfört med mötet med Värnamo. Dessutom tvingas Damir Mehic avstå dagens match efter skadekänning.

Daniel Janevski tar tillbaka sin startplats i mittlåset efter att ha startat på bänken i förra omgången. Janne är tillbaka i matchform igen efter att ha varit sjuk i veckan inför mötet med Värnamo. Han kamperar ihop med sedvanliga vapendragaren Calle Nyström och denna duo flankeras av herrar Wängberg och Andersén.

Erik Jonasson Westermark fick vila när Grönsvart besökte de småländska skogarna tidigare i veckan men det medicinska teamet har fått hans vader i speldugligt skick igen och nu går han rakt in i startelvan. Han får på det centrala mittfältet sällskap av Daniel Bennassar Nilsson och Anton Wede.

Hårdjobbande Alibek Aliev går in i startelvan efter sin avstängning och ska ihop med Dusan Djuric och Dardan Rexhepi vara grunden i Makrillarnas offensiva hot.

Längst bak brukar vi ju hitta Damir Mehic, men så icke idag. Efter en skadekänning i slutet av veckan har den duktige målvakten varit tvungen att lämna ett sent återbud. Istället tas målvaktsposten av sommarens nyförvärv Otto Martler.

Startelva
Bosko Orovic har tagit ut följande grönsvarta startelva inför matchen mot BP:

28. Otto Martler

16. August Wängberg
6. Carl Nyström
3. Daniel Janevski
5. Niclas Andersén

11. Daniel Bennassar Nilsson
12. Erik Westermark
18. Anton Wede

20. Dusan Djuric
9. Dardan Rexhepi
22. Alibek Aliev

Avbytare
I matchtruppen finns också sju av följande åtta spelare:

7. Johan Svahn
8. Andreas Peterson
10. Luka Mijaljevic
17. Sebastian Möller
24. Mavroudis Bougaidis
25. Simon Silverholt
26. Carl Wede
27. Tobias Johansson