2017, UJS- GAIS-3

Så startar GAIS i dagens match mot Hammarby IF

Det blir ett par ändringar i GAIS startelva mot Hammarby när det nu är dags för att ta sig an Hammarby IF i andra omgången av Svenska Cupens gruppspel. 

Bosko Orovic berättar så här om startelvan:

– Vi har valt att starta med August Wängberg, Calle Nyström och Niclas Andersén i backlinjen. Niklas Olsson som spelade där i förra matchen får ta steget fram till centralt mittfält. Han tar Östlings plats rakt av och får sällskap av Marcus Bergholtz och Dusan Djuric. Med tanke på hur vi vill att matchen ska se ut tror vi att den trion kan lösa det riktigt bra.

– Sedan tycker vi att Calle Wede har gjort det väldigt bra under försäsongen och han kniper den ena kantplatsen och den andra går till Erik Westermark. Längst fram spelar Junes Barny och Edin Hamidovic och i buren står Damir Mehic. Men som många glatt sig åt under veckan så har ju Junes en roll som inte bara kan beskrivas som forward – och han kommer att fortsätta att jobba över stora ytor.

– Jonas Lindberg är såklart också en het aspirant för en startplats men eftersom han anslöt truppen lite senare så vill vi gärna ge honom en vecka till innan vi vill avkräva honom 90 minuter. Det finns flera andra som också knackar rejält på dörren till startelvan och jag räknar med att de som kommer in under matchen kommer att visa det.

Startelvan
GAIS startelva ser i sin helhet ut som följer:

1. Damir Mehic
4. Marcus Bergholtz
5. Niclas Andersén
6. Calle Nyström
9. Edin Hamidovic
12. Erik Westermark
16. August Wängberg
17. Niklas Olsson
18. Junes Barny
20. Dusan Djuric
26. Calle Wede

Ersättare
Följande spelare börjar matchen på bänken:

8. Jesper Westermark
10. Jonas Lindberg
13. Emin Grozdanic
19. Ajdin Zeljkovic
22. Aiden Harvey
24. Allan Mohideen
30. Alexander Nadj

Resepartner till matchen: Hjuvik AB
Som sponsor till GAIS 2018 ökar Hjuvik i år på sitt engagemang, och till Hammarbymatchen står Hjuvik för buss och boende för a-laget.

hjuvik