Knattar-1

Så kan du bli matchknatte för GAIS

Att vara matchknatte är en jättekul upplevelse och varje år gör GAIS upp emot 300 killar och tjejer glada av att få marschera in på arenan till folkets jubel. Välkommen att hänga på du också!

GAIS hälsar dig välkommen att anmäla ditt lag eller kompisgäng till att vara matchknattar vid våra matcher. Vi har plats för 22 knattar mellan 4 och 12 år och vi ser fram emot er anmälan.

Till fredagens match mot IK Brage har vi redan matchknattar men vi vill gärna ha anmälningar till kommande matcher.

Att vara matchknatte

Som matchknatte stöttar du lagen genom att gå hand i hand med en av spelarna när lagen går in på arenan inför matchstart. Inför match samlas ni vid spelaringången på Gamla Ullevi (entré 11) 45 minuter före avspark där GAIS personal tar emot er.

Här tilldelas föräldrar biljetter till familjeläktaren medan barnen följer med GAIS personal för att byta om inför match. Varje lag eller kompis grupp kan självklart också ta med sig ett par ledare in till omklädningsrummet för att man ska ha kända ansikten omkring sig. Ni får självklart låna matchkläder av GAIS och det gästande laget.

Du använder dina egna skor vid inmarschen och det är inte något krav på att man ska ha fotbollsskor – även om det självklart är tillåtet. Men välj något som du själv trivs med så blir det bra!

När inmarschen är över så byter vi om till vanliga kläder igen och går gemensamt upp till föräldrarna på familjeläktaren.

Välkommen med er anmälan

Låter det roligt? Det är det! Så välkommen att anmäla ert lag till Evelina Lövdahl så kommer vi överens om en match som passar!

Telefon: 0707-339951
Mail: aliceevelinalovdahl@gmail.com

Fotnot:
Fredagens match spelas på Bravida Arena och då samlas matchknattarna i Receptionen arenan. Ovanstående information om Gamla Ullevi gäller för kommande matcher.