bg_publik20151018

Publikinformation inför seriepremiären

Nu är det bara fyra dagar kvar till seriepremiären och om du inte har löst biljett och resa till Borås så är det dags att göra det nu.

Här hittar du information angående hur du köper Bortakort eller biljett till matchen samt vad som gäller för supporterbussarna som skickas iväg av Gårdakvarnen respektive Makrillarna. Vi räknar med att upp emot 1000 Gaisare kommer att vara på plats på Borås Arena när det är dags för avspark. Inför premiären har Malkolm Moenza en viktig hälsning till alla Gaisare inför matchen i Borås:

”Kom dit och stötta oss och elda på oss som ni alltid gör! Det är fan bara att ta sig dit så ska vi ta en härlig premiärvinst!”

Köp Bortakortet inför seriepremiären

Det finns fortfarande 15 Bortakort kvar och du gör ditt inköp på Gaisare.se. Det är det bästa sättet att se GAIS på bortaplan i år, dels för att det är en bra affär för dig men också för att du stöttar Grönsvart snarare än hemmalaget.

Du kan också köpa Bortakortet genom att kontakta klubben via kansli@GAIS.se eller per telefon 031-403690 mellan 13.30-16.30. Om inte alla kort är sålda inför söndag så kommer GAIS dessutom att erbjuda försäljning utanför Borås Arena – men vi hoppas att alla korten är sålda innan dess.

Bortakort som köpts senast 28/3 skickas hem med post och kort som inhandlats senare än så kan hämtas ut på GAIS sista träning inför premiären på Valhalla, lördag 1/4 kl. 11.30-13.00.

Köp biljett till Norrby IF-GAIS

GAIS rekommenderar alla som inte köpt Bortakortet att förköpa biljett för att slippa köer. Du köper biljett till seriepremiären på Borås Arena här. Priserna är som följer:

  • Bortasektion, sittplats – Vuxen: 150 kr.
  • Bortasektion, sittplats – Barn/ungdom under 16 år och pensionär: 100 kr.
  • Bortasektion, ståplats – Vuxen: 100 kr.
  • Bortasektion, ståplats – Barn/ungdom under 16 år: Gratis.
  • Bortasektion, med Bortakortet: Gratis.

Observera att om du tänker gå in på en biljett för barn/ungdom under 16 så måste du vid uppmaning kunna styrka din ålder med ID-kort eller pass (eller motsvarande).

Boka plats i bussarna för invasion av Borås

Upp emot 1000 Gaisare väntas till Borås på söndag och vi räknar med att du blir en av dessa. Boka plats i supporterklubbarnas bussar nu!

Åk med Gårdakvarnen till Borås
Gårdakvarnens bussar kommer avgå från Nya Ullevi mitt emot Skånegatans polishus klockan 12:00. De kommer även ha en buss som avgår 14:00 för dig som inte behöver lika lång tid att ladda upp i Borås. Resan kostar 150 kr tur/retur.

Anmäl dig till Gårdakvarnens bussar.

Åk med Makrillarna till Borås
Makrillarnas bussar kommer påbörja sin resa redan i Åsa 11:15 för att sedan anlända till Göteborg (Heden, Exercishuset) 12:15 och därefter göra ett stopp vid Landvetter centrum vid 12:30 innan resan går mot Borås. Resan kostar 100 kr tur/retur. Är du dessutom medlem i Makrillarna, Spirrklubben eller Gamla gaisare åker du för halva priset, alltså 50 kr.

Anmäl dig till Makrillarnas bussar.

Köp Årskort
Du vet väl att du kan följa nedräkningen avseende hur många ytterligare årskort som GAIS behöver sälja för att nå årets budget. I dagsläget återstår det 52 kort för att vi ska nå målet och vi vädjar till alla Gaisare att stödja klubben på detta sätt. Tack på förhand!

Köp Årskort direkt
Du kan köpa ditt årskort via vår partner Ticketmaster via denna länk.

Delbetala ditt årskort
Använd denna länk för att få möjlighet att delbetala ditt årskort.