tollhage

Presentation av valberedningens förslag till styrelsen – Ulf Tollhage

Fjärden ut är Ulf Tollhage, Ulf jobbar som advokat och är en engagerad partner till GAIS via advokatfirman Nordia som bland annat syns på matchtröjorna.

Ulf presenterar sig så här:

”GAIS alltid GAIS. Jag minns inte när jag såg min första GAIS-match men det bör ha varit runt 1970. Och på den vägen är det. Jag tycker att Samir är vår bästa spelare i modern tid. Jag ser i stort sett alla hemmamatcher och några bortamatcher. Har nog stått/suttit på alla sektioner inklusive familjeläktaren. Är medlem. Jag har mitt kontorsfönster mot Storgatan.

Till vardags är jag advokat på NORDIA och bor på en gammal bondgård i Mölndal. Förutom att titta på GAIS blir det då och då någon fotbollsmatch i Europa. Jag har varit med i föreningslivet under många år och i olika funktioner. Allt från ishockey till folkbildningsverksamhet.

Att få möjligheten att vara med i det framtida GAIS känns som en stor ära och jag hoppas kunna bidra med erfarenheter både från mitt yrke och föreningslivet.”