Partners

Tillsammans med GAIS nätverk ”Makrillnätet” får du dig tillgång till ett attraktivt affärsnätverk för Göteborgsregionen. Här får du som partner möjlighet att i trevlig miljö bygga affärsmässiga relationer och stärka företagets varumärke.

Som GAIS-partner får du tillgång till ett av Göteborgs mest attraktiva nätverk. Här får du möjligheten att utveckla ditt kontaktnät tillsammans med beslutfattare i näringslivet, utbyta erfarenheter, samt skapa nya affärsmöjligheter med potentiella kunder, leverantörer och samarbetspartners.

Vi erbjuder mötesplatser och upplevelser med fotboll och affärer i centrum, oavsett om det är i samband med match, eller vid något av de andra events vi årligen anordnar. Vi möts för att mingla, nätverka och snacka fotboll under trevliga former. Vi uppmanar våra partners att vara aktiva på den arena vi erbjuder. Ju mer aktivitet desto större affärsnytta.

I samband med match kan vi erbjuda kund- eller personalevent av hög klass på Gamla Ullevi. Tillsammans skräddarsyr vi er aktivitet, anpassad efter de önskemål du och ditt sällskap har.

Som partner till GAIS har du möjligheter att exponera ditt företags varumärke för arenapublik och media. Vi har årligen över 50 000 besökare under en hel säsong i Superettan, GAIS syns regelbundet i media, såväl regionalt som nationellt, framförallt genom TV-sända matcher. I varje TV- match har vi över 50 000 tittare.

För GAIS så är samhällsfrågor och integration ett stort och viktigt område som vi engagerar oss kring. Vi är stolta partners till tidningen Faktum. Vårt främsta integrationsprojekt har vi tillsammans med Gårdstensbostäder där vi bedriver fotbollsskola uppe i Gårdsten.

Det är tack vare våra partners som är med och stöttar föreningen som dessa projekt kan bli verklighet. Tillsammans hjälps vi åt att skapa ett Göteborg där alla är välkomna och behandlas lika. Tillsammans skapar vi ett bättre samhälle och en starkare klubb.

 

Huvudpartners


 

Guldpartners


 

Silverpartners


 

Bronspartners


 


Karl Alfred PAKET


STIMMET

PÅK Konsult AB
AJA System AB
ACM AB
Duravit Sweden AB
AG Entreprenad AB
El-Max
Bästkustställningar AB
Köhls Måleri AB
AssuranceService
Hallens Transport AB
Göab
Kungstens Plåtslageri
Interbowling Majorna
Nordtrafik AB
Tradet AB Bygg & Konsult
Stark Advokatbyrå
Happy Homes i Mölndal
Kungsbacka Villabyggen AB
247 Logistics
Ernst P AB
Idrottens Digital Print i Göteborg
Chateau Beirut
Feskarbröderna
Rydebrinks Fastigheter
Haga Pizzeria 031-7118188
Önnheim & Olsson Revisionsbyrå
Millons Bil AB
Accrelium AB
Meijer Advokatbyrå KB
Liljebjörns Bygg HB
Härryda Kross AB
SWEDAC AB
ABT Konsult VVS & Energiteknik
Löp & Sko Kliniken
Wagnefors Biluthyrning AB
Ståhl & Ströms Byggnadsplåt AB
Nordic Försäkring & Riskhantering AB
ALARMIC Telesystem i Floda AB
Smoke AB
El-Aktuellt AB
Åke Ekstrand Byggnads AB
Geoinvest AB
Wennerlunds Maskin AB
Ståhls Reklam
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Svenssons i Saluhallen
Lassa-Maja Bageri & Café