TA_hori

Ordföranden har ordet

Jag vill i all enkelhet framföra ett stort TACK till alla företag och privatpersoner som gjorde gratismatchen mot Trelleborg möjlig. Till matchen bjöd GAIS ca 6200 GAIS-intresserade på ett underbart evenemang, där fotbollsmatchen stod i centrum och där även GAIS akademi fick tillfälle att visa upp sig för publiken. Mycket positivt och hela barn- och ungdomsverksamheten är värd största möjliga beröm!

TA_vertDessutom ett stort TACK till alla som hjälpt till inför och under matchen, samt hela vår publik. Det blev ett fantastiskt evenemang!

GAIS fick chansen att avfyra hela tre raketladdningar och normalt sett räcker ju det till en säker trepoängare. Men, Trelleborg fick ändå med sig en poäng och även om GAIS är en vänlig förening, så var detta kanske lite väl gästvänligt.

Det skall dock noteras att GAIS hittills inte förlorat en enda match på Gamla Ullevi år 2016 och det är riktigt starkt gjort.

GAIS har ett mycket intressant lag med många spännande profiler och föreningen behöver support för att i möjligaste mån kunna bygga vidare på detta.

Dessutom behövs hjälp till Framtidsfonden som kan medverka till att hålla en fortsatt bra nivå på vår förträffliga ungdomsakademi och utöver detta stöd och support på matcher och i övrigt från sponsorer, medlemmar och andra GAIS-vänner.

Detta är avgörande för våra möjligheter och uppslutningen på gratismatchen visade vilken kraft som finns i GAIS-familjen. Om just du känner att du skulle kunna hjälpa till ideellt för GAIS inom olika områden, så tveka inte att mejla vår klubbchef erik.bergkvist@gais.se.

Tillsammans kan vi klara många tuffa utmaningar som vi har med oss och på sikt behövligt stärka vår fantastiska gemensamma förening!

COYG!

Tomas Andersson.