tomas3

Ordförande Tomas Andersson är laddad inför lördag

Ingen har väl missat att det är medlemsmöte, upptaktsträff och Plastpremiär på lördag? Ordförande Tomas Andersson hoppas på stor uppslutning och uppmanar medlemmarna att köpa årskort.

Inför helgens samling på (stora) Ullevi fick GAIS.se ett snack med Tomas Andersson för att höra lite om hur han tänker inför lördagens aktiviteter.

Till att börja med Tomas, vad ska supportrarna förvänta sig av det inledande medlemsmötet?

– Vi har ju regelbundna medlemsmöten och jag ser det som ett utmärkt tillfälle att få information om klubben, ställa frågor om det man är nyfiken på och även framföra synpunkter och förslag. På programmet står det såklart mycket information om klubben, dels från oss i styrelsen med men även från andra inom klubben och t ex kommer vår sportchef Patrik Ingelsten att vara på plats en stund.

– Vi i styrelsen vill ju verkligen att GAIS ska vara en öppen förening och då är det klart att dessa möten är viktiga, även om vi också försöker vara tillgängliga för medlemmarna vid andra tillfällen och genom andra kanaler. Men alla som är nyfikna på vad som händer inom klubben gör såklart klokt i att komma till Ullevi.

Vad hoppas du själv ska komma ut av mötet och att samla supportrar inför säsongen?

– Vi jobbar efter mottot att en öppen och tillgänglig förening skapar engagerade medlemmar och det är något som GAIS behöver. Gaisare är vana att stötta klubben i både med- och motgång och så hoppas jag att det kommer se ut även framöver. Ska vi nå framgång så behöver vi vara många som är med och bidrar och kan vi ta ett litet steg mot det på lördag så är det bra.

Vad kan supportrar och medlemmar bidra med tänker du?

– Det finns hur många exempel som helst på det, men just nu handlar det såklart mycket om att supportrarna ska se till att köpa årskort – och om du redan gjort det, varför inte köpa ett till och ge bort i present så att även vänner och bekanta ska få möjlighet att bekanta sig med GAIS. Det finns såklart också souvenirer att köpa på plats och även det kan vara en viktig intäkt för klubben.

– Vi behöver kraftsamla inför 2017 och jag hoppas att alla goda gaisare är med och ger sitt stöd för det.

Något slutord inför lördagen?

– Jag ser fram emot att träffa medlemmarna på lördag och kommer att stå i något av stånden för att hjälpa till och sälja klubbens produkter. Vi hoppas och tror det blir ett intressant möte och givetvis också en riktigt bra upptaktsträff och jag ska göra allt jag kan för att det ska bli så. Sedan hoppas jag såklart också på en bra insats på planen och varför inte ytterligare en vinst? Framåt GAIS!!

Körschema för lördagens aktiviteter

13.00 Medlemsmötet startar.
14.00 Upptaktsträffen startar.
14.15 Intervju partners.
14.45 Intervju Gårdakvarnen.
15.00 Laget kommer, presentation av spelare, intervjuer.
16.00 Intervju Makrillarna
16.30 (c:a) avmarsch mot Valhalla.
17.00 Plastpremiär: GAIS- Norrby IF

Det kan också vara bra att veta att GAIS säljer korv och kaffe på Valhalla i samband med matchen och dessa intäkter går oavkortat till klubben. Vi kommer också att sälja klubbens grymma vinterpaket – det vill säga mössa och halsduk – till Plastpremiärpris.