Christofer Niklasson, GAIS, och Carola Sandström, OnePartnerGroup Göteborg

OnePartnerGroup i Göteborg startar samarbete med GAIS

OnePartnerGroup i Göteborg har startat ett långsiktigt samarbete med GAIS. Syftet är att hjälpa unga spelare att hitta jobb som de kan kombinera med fotbollen, samt att hjälpa äldre spelare som är i slutet av sin fotbollskarriär att komma vidare i arbetslivet. Det handlar om t.ex. jobbcoachning, CV-granskning och att öppna dörrar ut i arbetslivet till de kontakter och nätverk som OnePartnerGroup har runtom i landet.

– Gais är en förening som satsar framåt både på och utanför plan och det känns mycket spännande med detta samarbete. Det ska bli väldigt spännande att lära känna föreningen och de andra samarbetspartners till GAIS, säger Carola Sandström som är försäljningschef på OnePartnerGroup i Göteborg.

GAIS är väldigt glada över samarbetet vi skapat tillsammans med OnePartnerGroup, för såväl GAIS nätverk som våra spelare.

– Vi hälsar OnePartnerGroup hjärtligt välkomna som partner till GAIS, säger Christofer Niklasson som jobbar med försäljning för klubben.

Om du som företagspartner till GAIS är i behov av rekrytering eller bemanning, vänd dig direkt till OnePartnerGroup och Carola Sandström på 0734-130961 eller carola.sandstrom@onepartnergroup.se .