olli

Oliver Gustafsson lämnar GAIS för den här gången

GAIS har kommit till ett avslut med Oliver Gustafsson där föreningen tillsammans med Oliver enats om att detta är det bästa för båda parter. Klart är att Oliver nu lämnar GAIS för den här gången och framtiden får utvisa om urgaisaren återvänder.

-Oliver är alldeles för bra för att vara en backup-målvakt i GAIS och måste få speltid för att utvecklas. Han har gått miste om några av de viktigaste åren inom seniorfotboll och för hans skull är det det seniorfotboll som krävs för att ta nästa steg, förklarar chefstränare Benjamin Westman.

Oliver kommer däremot finnas med i föreningen på många olika sätt ändå. Inte minst på läktarna och på vissa träningar.

-Jag kommer självklart åka med Gårdakvarnen ner till Helsingborg och stötta laget på plats, säger Oliver, som också ofta syns på läktarna på Gamla Ullevi.

-Jag har nu börjat studera och vad för fotbollsmässiga planer som finns för 2016 är inte klart just nu. Vi får se vad det blir framöver, säger Oliver.

Benjamin Westman som haft Oliver under många år i GAIS akademi betonar att han är en spelare som alltid kommer finnas med i GAIS framtidstankar om han fortsätter sin karriär.

-Han är en fin kille som har kapacitet att bli riktigt bra. Självklart är han också alltid välkommen till GAIS och att delta i a-lagets träningar för att får högkvalitativ träning. Det är han värd och förtjänar efter alla år i GAIS, säger Benjamin.

Tack Oliver Gustafsson för den här tiden och dina många fina år som spelare i GAIS!