Makrillen_bild_artikel

Nytt nummer av Makrillen

Årets tredje nummer av klubb- och medlemstidningen Makrillen är klar för utskick. I sedvanlig ordning är det ett välmatat nummer som når alla medlemmar i Makrillarna och GAIS.

 GAIS har värvat tre spelare under sommaren och dessa tre – Aliebek Aliev, Robin Book och Dardan Rexhepi – är alla intervjuade.

Makrillen OmslagErik Bergkvist är ny klubbchef i GAIS och Makrillen har tagit reda på vilka tankar han har om sitt uppdrag.

Bakom spelarna samt chefstränaren Benjamin Westman och assisterande Jesper Ljung finns ett team bestående av läkare, fystränare och materialförvaltare. Makrillen har tagit reda på vilka de är och vad de har för uppgifter kring a-laget.

De som skriver texter samt tar bilder för Makrillen gör det helt på ideell basis men det finns trots allt kostnader förenade med produktionen som tryck och distribution. Makrillarna är därför beroende av inte bara att annonsörer stöttar oss utan också av att vi blir fler medlemmar samt stöttar oss via Makrillfonden, Supporterföreningen Makrillarnas egna fond.

Du blir medlem i supporterklubben Makrillarna – 250 kronor för vuxen och 200 kronor för studenter och pensionärer – genom att sätta in pengar och berätta vem du är på plusgiro 62 32 45-1. Du kan göra detta via hemsidan makrillarna.com

Vill du stötta Makrillfonden med valfri summa är plusgironumret dit 50 08 60-2.

Du kan också köpa Makrillarnas souvenirer via på nätet på via makrillshopen.se.