morkgron_banner_SE

Nya Sittplats premium säsongen 2019

GAIS har till årets arenaupplägg gjort omkastningar i sektionsindelning. I och med att klacken framöver återfinns lite mindre centralt öppnas nya platser upp för sittplatspubliken. Samtidigt förvinner sittplatsläktaren på motsatt sida sektion D5/F5 då GAIS inte längre kan hyra dessa sektioner.

Den mörkgröna sektionen är en centralt belägen sittplats premium-läktare med vadderade sitsar. Här sitter vår sittplatspublik bäst och för bara 200 kronor mer än på närliggande ordinarie sittplatssektioner.

-Tyvärr har vi inte ekonomiska förutsättningar att hyra extra sektioner på motsatt sida som förra året och har därför endast en sida med sittplatspublik 2019, säger Annica Dohsé evenemangs- och säkerhetsansvarig.

-De årskortsköpare som fanns på motsatt sida, skuggsidan, hänvisas nu till solsidan. Många är väldigt glada för att åter sitta i solen medan andra föredrar skuggan. Den naturliga mixen med Göteborgsvädret kanske löser balansen åt oss, säger Erik Bergkvist, klubbchef.

Sektioner på mörkgrön läktare är L5 och N5. 
För den som gillar när det händer lite mer och vill ha närhet till sång och klack så väljer man med fördel N5. Vill man sitta lite längre ifrån så väljer man L5.

Varmt välkomna till Gamla Ullevi nästa år.
DU KÖPER DITT ÅRSKORT HÄR!
Kontakta Annica Dohsé på annica.dohse@gais.se för frågor eller fyll i ”Kontakta mig för platsval” vid beställningen.

Pristyper
1. Vuxen
2. Student, Pensionär, Ungdom 13-19 år
3. Barn 4-12 år

SITTPLATS PREMIUM (numrerad) – Mörkgrön sektion
1. 2650kronor (varav 350 är medlemskap i GAIS)
2. 1500 kronor (varav 200 är medlemskap i GAIS)
3. 1100 kronor (varav 200 är medlemskap i GAIS)

Barn upp till 4 år går gratis och sitter i förälders knä.