Årskort-1

Nu startar slutspurten kring GAIS årskort

Med lite mindre än tre veckor kvar till hemmapremiären startar vi nu slutspurten med försäljning av årskort för säsongen 2019 – och vi söker nu efter 179 gaisare som ännu inte gjort sitt inköp. Är du en av dessa?

Du kommer säkert ihåg att vi hade en väldigt fin notering förra året då 1250 privatpersoner tecknade sig för en plats på Gamla Ullevi. I dagsläget har vi sålt 921 årskort för säsongen 2019 och vi har därmed en bit upp till förra årets nivå. Det är inte säkert att vi kan upprepa förra årets fina notering, men vi siktar nu i alla fall på att nå 1100 årskort innan premiären.

Anledningen till siffran 1100 är för att det motsvarar den intäktsnivå som finns i årets budget – och det är därför en mycket viktigt siffra att nå. Vi söker nu alltså efter 179 gaisare som ännu inte köpt sitt årskort och som vill göra slag i saken innan det är dags att ta emot Östers IF fredagen 5/4. Är du en av dessa?

Eller kanske du känner någon annan med grönsvart hjärta som ännu inte gjort sitt inköp? I så fall är vi såklart tacksamma för att du påminner hen om att det är hög tid att lösa årskortet nu.

Det är ingen hemlighet att klubben brottas med en ansträngd ekonomi och det viktigaste som du som privatperson kan göra för din klubb är att köpa årskort. Du hittar länk för inköpet här nedan!

Välkommen att höra av dig till GAIS kansli om du vill ha hjälp att hitta den bästa platsen på arenan.

Köp Årskort
Tack för att du köper årskort för säsongen 2019. KÖP ÅRSKORT IDAG VIA DENNA LÄNK.