tl18_2

Mot träningslägret med stormsteg

Med relativt liten marknadsföring har det kommit in runt 40 000 kronor till vad vi hoppas skall kunna bli ett träningsläger framöver. Den preliminära planeringen under försäsongen innehåller en avsatt veckan för vad Bosko och hans ledning bedömer som en mycket fördelaktig ingrediens för framgångar i serien.

-Mycket gläjdande att våra medlemmar är villiga att hjälpa till trots kaka på kaka med andra initiativ, säger GAIS klubbchef Erik Bergkvist.

Det är inte för mycket olika insamlingar och pengar som frågas efter samtidigt?

-Jo, egentligen är det ju det. Men vi bedömde att vi skulle försöka med detta ändå på grund av Boskos starka vilja att komma iväg. Och än så länge har vi sett att det finns intresse av att hjälpa till på mer än ett sätt.

Även 1954, senaste guldåret, åkte laget på träningsläger under vintern. På bilden hittar ni en gammal uträkning kring det träningslägrets ekonomi som härrör den ”turné” som man då valde att kalla det. Resan den gången blev till Frankrike, GAIS 2018 tar sikte mot Spanien. Kanske kan vi med gaisarnas hjälp klara 1954 års siffror och den noterade ”förlust” som synes.

HJÄLP TILL PÅ GAISARE.SE
Eller genom en SWISH till 123 018 6734. Märk din Swish med #TBL18.

Flera privatpersoner har hjälpt till i olika omfattning vilket är mycket glädjande och en bra hjälp på vägen. GAIS City klubb har skänkt hela 10 000 kronor och bland några av de första som hjälpt till hittas följande personer:

Sune Tholin
Dag Andersson
Per Hansson
Ann-Cathrine Olausson
Lars Nilsson
Mikael Gabrielsson
Niclas Dahlén
Leif Nilsson
Leif Olsson
Reidar Hjälmered
Claes Hellström
Bert Karlsson
Nicke Nilson
Isac Ekenhard
Hans Marmgren
Jan Carlsson
Owe Johannsesson
Bengt Gellingskog
Magnus Hammarstrand