Publik1

Mer information om Bortakorten

De så kallade Bortakorten är nu på väg med post till alla som gjort beställning sedan tidigare. Men här kommer också en lite bonus för dig som gjort din beställning än: Det finns fortfarande ett antal Bortakort till försäljning.

Tiden för att köpa Bortakortet har egentligen gått ut, men GAIS tog det säkra före det osäkra och köpte loss de kort som inte var sålda vid deadline. Vår tanke var att det såklart finns 100 Gaisare som vill följa Atleternas väg genom 2017 både på hemma- och bortaplan. Därför kan vi nu berätta att det finns 25 Bortakort kvar att köpa inför premiären på söndag. Så gör en bra affär för egen del och hjälp klubben på vägen: Köp Bortakortet på Gaisare.se.

Du kan också köpa Bortakortet genom att kontakta klubben via kansli@GAIS.se eller per telefon 031-403690 mellan 13.30-16.30. Om inte alla kort är sålda inför söndag så kommer GAIS dessutom att erbjuda försäljning utanför Borås Arena – men vi hoppas att alla korten är sålda innan dess.

GAIS skickar Bortakort med post för köp som görs under tisdag och onsdag fm (om inte annat överenskoms). Köper du därefter kan du hämta ut Bortakortet på träningen på Valhalla på lördag kl. 11.30-13.00.

För dig som redan beställt ditt Bortakort så kan vi berätta att det nu är på väg hem till dig med posten. Du bör med andra ord ha det i handen redan under onsdag-torsdag.

Boka plats för invasion av Borås

Upp emot 1000 Gaisare väntas till Borås på söndag och vi räknar med att du blir en av dessa. Boka plats i supporterklubbarnas bussar nu!

Makrillarnas bussar kommer påbörja sin resa redan i Åsa 11:15 för att sedan anlända till Göteborg (Heden, Exercishuset) 12:15 och därefter göra ett stopp vid Landvetter centrum vid 12:30 innan resan går mot Borås. Detta ger alltså dig som bor i Halland eller Landvetter möjligheten att slippa ta dig till Göteborg utan kan hoppa på innan eller efter stoppet i Göteborg.

Resan kostar 100 kr tur/retur. Är du dessutom medlem i Makrillarna, Spirrklubben eller Gamla gaisare åker du för halva priset, alltså 50 kr.

Anmäl dig till Makrillarnas bussar.

Gårdakvarnens bussar kommer avgå från Nya Ullevi mitt emot Skånegatans polishus klockan 12:00. De kommer även ha en buss som avgår 14:00 för dig som inte behöver lika lång tid att ladda upp i Borås.

Resan kostar 150 kr tur/retur.

Anmäl dig till Gårdakvarnens bussar.