aff aug2a

Matchinformation inför GAIS – Dalkurd FF

På söndag kl. 15.00 spelar GAIS årets sista hemmamatch på Gamla Ullevi och det finns många anledningar för att vara med på plats!

Som du kunde läsa på GAIS.se igår så kommer Björn Andersson att avsluta sin fotbollskarriär efter denna säsongen. Matchen mot Dalkurd är alltså ett utmärkt tillfälle att komma till Gamla Ullevi för att ge honom en värdig avtackning för allt han gjort för GAIS över sina sju säsonger i klubben. Dessutom avslutar Atleterna sin bästa hemmasäsong på bra många år och det är också värt en hyllning i sig.

Du har säkert tagit del av tankarna på att GAIS kan bli tvåa i publikligan i Göteborg. Båda lagen har en match kvar på hemmabana och idag leder Makrillarna med en totalsiffra på 47 318 personer och ett snitt på 3 380. Motsvarande noteringar för BKH är 46 757 respektive 3 340. Får vi en bra publiksiffra i morgon så blir det svårt för våra grannar i skärgården att komma ikapp.

Vi förväntar oss en tuff match inte bara på planen utan också på läktaren. Dalkurd, som ju fortfarande har chans att knipa den Allsvenska kvalplatsen, har förvarnat om ett stort bortafölje. Det är ju alltid roligt med bortapublik på matcherna och det är sannerligen inget vi är bortskämda med i Superettan. Vid sidan av att Fotbollsföreningen från de östra stadsdelarna hade en liten klack med sig i derbyt så har södra läktaren gapat tom under året – men nu hoppas vi att DFF bryter den trenden.

Så det finns många anledningar att gå på match i morgon. Att tacka av Björn och laget, att säkra andraplatsen i stadens publik liga och givetvis för att visa bortalaget att Grönsvart vinner varje läktarslag.

Vi räknar med dig på plats på Gamla Ullevi, söndag kl. 15.00. Köp biljett till matchen här.

MATCHEN

Vad: GAIS-Dalkurds FF.
När: Söndag 30:e oktober, kl. 15.00.
Var: Gamla Ullevi.
Domare: Adnan Jukic, Falkenberg.
Avstängda: Craig Henderson, GAIS och Oke Akpoveta, Dalkurds FF.

VISITERING

Då matchen är klassad som en 3:a på en skala 1-3 så åläggs arrangören GAIS att ha visitering på samtliga supportersektioner.

Detta innebär att vi stänger entré 3 till PUB23 och endast har öppet Entré 4 där vi också har visiteringen. PUB23 nås istället denna matchen från ståplatsläktarna.

Entré 1 för Dalkurd FF kommer också ha visitering.

Välbekanta Show Security som är GAIS partner hanterar publikflöden och visitation.

ENTRÉER

Entré 1 – Dalkurd FF sittplats och ståplats, 14.00.
Entré 2 – Stängd
Entré 3 – Stängd
Entré 4 – GAIS ståplats och PUB23, 13.00
Entré 5 – GAIS sittplats, 14.00
Entré 7 – GAIS partners, 13.30
Entré 8 – GAIS familjeläktare, 14.00

BILJETTER

Kassa 1 – Dalkurd FF
Kassa 3 (Huvudkassa), 4, 5 – GAIS
Förköp: Ticketmaster.se