ullevi_green

Matchinformation GAIS – Varbergs BoIS

Äntligen är våren här och en viss värme går att känna från den efterlängtade solen. På sektion L idag pekar allt på att vi kommer få värme även från planen. Vårt grönsvarta lag är redo för genrep mot gästande Varbergs BoIS. Nedan följer matchinformation nödvändig för dig som skall gå.

ARENA
Det är på Ullevi, den stora varianten, som matchen spelas. GAIS håller till på sektion L på solsidan och i direkt anslutning till spelartunneln. För arenaplan med uppmärkta entréer klickar ni på denna länk.

AVSPARK & ENTRÉ
Från kl 14.00 öppnar spärrarna till L-läktaren i väntan på avsparken kl 15.00.

PUB & KIOSK
Från det att arenan öppnar har du möjlighet att handla i både kiosker och pubmiljö i direkt anslutning till sektion L. Passa på att ta en kall lördagspilsner inför matchen eller en klassisk korv med bröd med barnen. Ullevi Restaurang och Konferens håller både pub och kiosker öppet.

ÅRSKORT
”Walls of fame” heter den bar som är öppen. Här inne hämtar du ditt beställda årskort till 2017 års säsong. Vi har utlämning mellan 14.00-15.00 men också i halvtid. Självklart kan du också beställa ditt årskort här om du inte hunnit med det innan. För er som köper idag, eller inte har möjlighet att komma idag, så kommer vi skicka hem korten under kommande vecka.

SOUVENIRER
GAIS har en rad nya souvenirer som vi kommer ta med ner till Walls of fame. Passa på att spana in det senaste i souvenirväg som ännu inte släppts på gaisare.se.

BILJETTER
Biljetter till matchen köper du med fördel på ticketmaster.se. Men det går också utmärkt att köpa i Ullevis biljettkassa vid paradentrén. Se länk till arenaplan ovan. Det är fritt inträde för barn upp till 13 år medan övriga betalar 60:- varav 10:- är en serviceavgift.

HALVTIDSINTERVJUER
Lyssna på James Sinclair och Johan Svahn i halvtid om försäsongen, den första halvleken och mer därtill.

VARMT VÄLKOMNA TILL ULLEVI IDAG!
Mer information om matchen, intervjuer, trupp och startelva återfinns redan och under dagen på www.gais.se.