valhallaip

Matchinformation GAIS-Norrby IF – Vi ses på Plastpremiären!

I morgon lördag träffas vi på Ullevi Lounge och Valhalla för medlemsmöte, upptaksträff och Plastpremiär.

Här nedan hittar du viktig information inför om matchen och en förvarning om att även andra Göteborgslags supportrar kommer att vara på stan under dagen.

Glöm inte plånboken

Plastpremiären är en årlig högtidsstund och en fin grönsvart tradition sedan många år. Men nytt för i år är tyvärr att entréavgiften till träningsmatcherna inte ingår i årskorten, utan att vi med hänsyn till rådande ekonomiska situation kommer att ta ut en mindre peng av åskådarna. Klubbens avsikt med detta är helt enkelt att vi hoppas kunna få intäkter som gör att vi kan täcka de ökande kostnader som förknippas med en match.

Entrépengen är dock bara 50 kr och kan betalas kontant i kassan eller via Swish till nummer 123 018 6734. Det är dock som alltid gratis för barn och ungdomar under 13 år.

Det kan också vara bra att veta att GAIS säljer korv och kaffe på Valhalla i samband med matchen och dessa intäkter går oavkortat till klubben. Vi kommer också att sälja klubbens grymma vinterpaket – det vill säga mössa och halsduk – till Plastpremiärpris. Så glöm inte plånboken i morgon – och lägg gärna i en extra peng till fika och souvenirer.

Många supportrar på stan i morgon

Inför matchen är det också medlemsmöte kl. 13.00 på Ullevi Lounge (ingång mellan entré ABC och PQR) och därefter upptaktsträff med intervjuer av bland annat spelare och ledare. Mat och dryck serveras i baren från 14 och om du inte köpt årskort ännu så gör du självklart det på Upptaktsträffen.

Tänk på att det säkert kommer vara många supportrar från våra grannar IFK och ÖIS ute på stan i morgon. För parallellt med Plastpremiären går nämligen också Melodifestivalens första deltävling i Scandinavium där man utlovat sponsrat ballongtifo och nästgårds är det rea på seglarjackor under Båtmässans första dag.

Det innebär förmodligen att det kommer att vara svårt att hitta parkering i anslutning till arenan. Om du kommer i god tid kan det finnas platser i Ullevigaraget men vi tror att det blir svårt att hitta plats i Focushuset eller vid arenan.

Ett enklare alternativ är säkert att åka kollektivt, det går ju många spårvagnar och bussar förbi Korsvägen och Scandinavium. Om du måste ta bilen så är ett bra tips i alla fall att vara ute i god tid.

Vi ses på Ullevi Lounge och Valhalla.

Inför matchen

Vad: GAIS – Norrby IF, Plastpremiär 2017.
Var: Valhalla IP.
När: Lördag 4/2, kl. 17.00.
Entré: 50 kr (gratis för barn och ungdomar under 13 år).
Betalning: Kontakt eller Swish 123 018 6734.
Att göra: Köp årskort om du inte redan gjort det.

Ullevi-lounge