19

Matchinfo: Gratismatch på onsdag, GAIS – Jönköpings Södra IF kl 18.15

Till onsdagens match mot serieledande Jönköpings Södra IF är det gratis inträde. GAIS partners betalar dessutom 121 öre per åskådare som passerar in genom spärrarna. Det är ett sätt att skapa en större publik, lyfta fram GAIS för publik som kanske annars inte hade gått och samtidigt ett ekonomiskt stöd till föreningen.

Det finns därför all anledning att gå på onsdagens match. Inte nog med att det förväntas bli mycket mer folk än vanligt, gästande Jönköpings Södras IF:s supportrar gör resan till något extra. Ett stort bortafölje väntar och båda klackarna kommer skapa en bra stämning.

Biljetter hämtar man ut i kassorna i den utsträckning man har med sig vänner och bekanta. För är det någon match i år ni skall ”bjuda med” kompisarna på match så är det till denna.
Huvudkassan öppnar 13.15 och övriga kassor 16.15.
Spärrarna till Gamla Ullevi öppnar 17.15

Utanför Gamla Ullevi arrangerar GAIS och SEF det årliga eventet ”Veckans match” som GAIS som medlemsförening i SEF och elitseriespelet ges möjlighet till helt kostnadsfritt.
Träffa spelare, testa olika aktiviteter från SEF:s och ligornas samarbetspartners. Fokus ligger här på familjer, ungdomar och barn.
Läs mer här: http://www.svenskelitfotboll.se/veckans-match/

Utöver detta ställer Teqball upp ett eventtält där man får prova på en modernare variant av fotbollstennis på specialbyggda bord som påminner om välvda pingisbord.
Utmana dina vänner och ovänner på en match om ära!