sebastian_arvin

Lyckade provspel ger kontrakt med GAIS

Sebastian Möller från Vinbergs IF och Arvin Shojaee från Qviding FIF kompletterar GAIS trupp 2017 efter lyckade provspel. Under perioden mellan den 1 och 16 december har GAIS haft ett flertal provspelare på plats i träning och matchspel. Av de som varit här så har ovan nämnda spelare stuckit ut så pass att GAIS nu valt att gå vidare.

Arvin Shojaee är en offensivt lagd yttermittfältare som också kan fungera i en släpande roll bakom anfallare längst fram. Arvin spelade i GAIS akademi 2002-2004. Kontraktet är skrivet 1+1 år med möjlighet för GAIS att förlänga även inför säsongen 2018.

– Det är roligt att knyta till oss ännu en lokal produkt från Göteborg som kommer från några säsonger i div 1 och nu är redo för nästa steg. Arvins främsta egenskaper är att slå ut sin spelare, han är mycket bra en mot en, säger Benjamin Westman.

Sebastian Möller är den andra spelaren som GAIS knyter till sig. Från Vinbergs IF utanför Falkenberg hämtas spelaren som med sitt kommunikativa och rejäla spel visade goda kvaliteter under de provträningsveckor han deltagit i. Sebastian är en försvarare som kan fungera både som mittback och ytterback och kommer höja konkurrensen i truppen på ett mycket bra sätt. Kontraktet är skrivet över 2017.

– Sebastian är en välskolad spelare som fått sin utbildning i Halmstad BK och har tiotalet  ungdomslandskamper på meritlistan. Han är helt orädd och mycket kommunicerande på plan, vilket vi inte kan få nog av, säger Benjamin Westman.

GAIS fortsätter bygga laget och stärka truppen och vi kommer framöver förstärka ytterligare med färdiga spelare och lyfta upp någon eller några från U19-laget.

Välkomna till GAIS.