image1

Luka Mijaljevic klar för GAIS

Anfallaren Luka Mijaljevic är klar för spel i GAIS. Kontraktet skrevs på under onsdagen och gäller till och med 2017.

Efter en stark säsong med 13 mål för Utsikten i superettan var det många som jagade 24-åringens underskrift, men när GAIS hörde av sig blev valet enkelt.

– Jag hade en del anbud som jag har diskuterat med min agent, men när GAIS ringde blev det prio ett för mig att göra klart övergången så fort som möjligt. Det var hit jag ville så valet var inte svårt, säger Luka Mijaljevic.

GAIS ordförande Tomas Andersson kan därmed pricka det första nyförvärvet i det bygge som ska leda fram till ett framgångsrikt 2016.

– Luka är spelare som vi haft ögonen på. Han är fortfarande ung samtidigt som han har massor av rutin från spel i superettan. I år gjorde han 13 mål i ett lag som åkte ur serien, det vittnar definitivt om kapacitet, säger Tomas Andersson.

Luka Mijajlevic är född och uppvuxen i Göteborg, moderklubben är Velebit och han har efter det representerat Örgryte, Landskrona, Ljungskile och Utsikten. Han anses vara en spelare som springer mycket, hugger på allt, är jobbig att möta för de flesta försvarare och har dessutom utvecklat sin effektivitet.

– Det är fantastiskt roligt att det blev klart med GAIS, jag ser väldigt mycket fram emot träningsstarten och nästa säsong, säger han.