Burnley v Yeovil 170813

Liam Lloyd Davis till GAIS

GAIS har gjort klart med ytterligare en engelsman.  Liam Lloyd Davis, 29 år, är en spelare som tidigare har visat upp sig på Gaisgården. Sent i höstas var han med och tränade en kort tid med laget i samband med att han besökte sin kusin Kieron Cadogan. Liams kontrakt med GAIS gäller för 2016.

Liam har en bra vänsterfot och kan spela såväl vänsterback som vänstermitt och har dessutom spelat som central mittfältare under någon av de managers han haft. Liam är med sina 29 år en mycket meriterad spelare med god erfarenhet från engelska The Championship och ner till League Two.

– Det är väldigt bra att han har erfarenhet från att ha spelat på olika positioner och det finns goda möjligheter för GAIS att testa flera spelare i truppen på olika sätt under träningsmatcherna, säger sportchef Fredrik Mohlin.

– Vi såg Liam på ett antal träningar med GAIS under hösten och utöver att det är en bra spelare, så ser vi också stora fördelar för såväl Kieron som honom rent socialt, då de känner varandra väl. Ett spännande nyförvärv och nu har vi tre intressanta engelsmän i truppen, säger ordförande Tomas Andersson.

Londonfödde Liam kommer närmast från Yeovil Town där han spelat mellan 2013-2015.
Liam började sin karriär i Fulhams akademi och har därefter representerat klubbar som Coventry City, Northhampton Town och Oxford United.