nbj

Länge leve GAIS – Niclas Brage Joxelius

Hej kära gaisare och idrottsvän! För er som ännu inte träffat mig eller hunnit läst om mig så är mitt namn Niclas Brage Joxelius och jag är nyanställd i GAIS. Jag är 31 år gammal och är en stolt göteborgare som bor tillsammans med min fru i uppe i Masthugget.

Jag har avklarat min femte dag på gården och är halvvägs genom min sjätte när jag skriver detta. Mitt uppdrag i GAIS är att se till att alla partners får en så bra relation med klubben som möjligt och att vi tillsammans blickar framåt. Där ingår självklart också att se till att vi får in pengar till klubben. En annan viktig del i mitt uppdrag är att strukturera arbetet med nätverksträffar och partnerkvällar så att du som partner kan träffa andra gaisare. Målsättningen är så klart att göra affärer tillsammans och att inom nätverket utvecklas både som klubb och företag. 

Det handlar inte om att överleva för GAIS, alla som har ett grönsvart hjärta vet att vi är oövervinneliga. Det handlar om att tillsammans investera kärlek, hjärta, tid och pengar för framgång.

Jag har ingen bakgrund från fotbollsvärlden, men har en stor respekt och ett stort hjärta för klubben och vad våra färger står för. Något som jag lärt mig av min morfar, gaisaren Bo Brage. 

Det finns mycket för mig att göra och vissa av er har redan träffat mig och talat med mig i telefon. Alla kommer att bli kontaktade av mig och jag jobbar på för att det skall ske snarast möjligt. Håll ut, jag hör av mig! 

Vi är redan en bit in i säsongen och tiden är knapp, men med effektivitet och konkreta samtal hittar vi vägar framåt för er och för GAIS. Är du i trakterna kring Gaisgården, stick in huvudet och säg hej eller slå mig en signal, jag vill vara så tillgänglig som det bara går för dig. Som partner, kund och gaisare så skall du alltid känna dig välkommen, uppskattad och närvarande med GAIS. Du betyder allt för oss!

Jag ser framemot att träffa dig inom kort och presentera mig och visa vem jag är på riktigt och tillsammans se till att GAIS färgar hela Sverige.

Ha en fin dag!

/

Niclas Brage Joxelius
0735-011799
niclas.brage@gais.se