tobbe_u19

Läget i truppen nu och i framtiden

Ett flertal spelare har senaste tiden provspelat med grönsvart. Några andra har funnits med som eventuella nyförvärv. Ytterligare spelare finns också med på GAIS breda radar och där ser GAIS ljust på framtiden kring kommande trupptillskott.

Chris Cortez och Oscar Wallén som provspelat hos GAIS har man valt att inte erbjuda kontrakt. Under måndagskvällen tog också klubben beslut om att inte erbjuda kontrakt till Martin Zanjanchi och Simon Mårtensson.

Bland övriga provspelare så är ännu inga beslut tagna till fullo. Detta gäller August Gustafsson Lohaprasert och Philip Rosberg.

GAIS har också valt att i samförstånd bryta avtalet med den unga mittfältaren Alieu Bajaha som går vidare i sin karriär. När det kommer till brassen Wagsley så har GAIS inte stängt dörren helt, men troligtvis kommer det bli svårt att lösa en plats i truppen åt den sympatiske forwarden. Samma sak gäller för fjolårets målvakt Magnus Berglöf.

Från akademin och U19-laget för GAIS samtal med målvakten Tobias Johansson, anfallaren Felix Kasper och mittfältaren Pascal Olsson.

GAIS har också som ambition att spetsa till truppen ytterligare framöver för att laget skall blir riktigt slagkraftigt till det kommande seriespelet.

För detta behövs hjälp från både privatpersoner och partners. Vill du bli en del av vår satsning 2016? Köp då årskort här på GAIS.se om du är privatperson, eller kontakta Sport- & Försäljningschef Fredrik Mohlin på fredrik.mohlin@gais.se om du vill bli partner till GAIS.

Tillsammans kan vi ge vår förening alla förutsättningar till framgång!