GAIS i samhället | GAIS
faktum_GAIS_2017

GAIS i samhället

Faktum och GAIS samarbetar

Två parter med lika stora intressen för människors lika värde inledde ett samarbete 2015 som inte har något fastställt slutdatum. Tillsammans skall vi stärka varandras varumärken men framförallt lyfta samhällsfrågor i syfte att främja integration.
Foto ovan: Håkan Ludwigsson från faktumhotels.com.

Genom informationsspridning och ett ställningstagande i samhället vill GAIS visa föreningens ståndpunkt om alla människors lika värde.

– Självklart att två uppstickare ska jobba ihop, sa Faktums dåvarande VD Åse Henell.

Västra Götalands gatutidning Faktum och GAIS skrev på GAIS födelsedag den 11 mars 2015 under ett samarbetsavtal. Det handlar om ett exklusivt samarbete inom herrfotbollen där de båda parterna planerar att använda varandras nätverk och kontakter för att växa tillsammans.

– Faktum är outsidern som vill uppåt och framåt. Resultatet ska alltid överglänsa förutsättningarna och detsamma gäller för GAIS, sa Åse Henell, dåvarande VD på Faktum.

Avtalets skrevs inledningsvis på två år med en målsättning och ambition att skapa ett långsiktigt samarbete. Syftet med samarbetet är att tillsammans utveckla och stärka parternas respektive marknad. Avtalet har nu förlängts ytterligare.

I samband med GAIS hemmamatcher kommer försäljare från Faktum att sälja tidningen på Gamla Ullevi vilket känns oerhört positivt. Att ta tillvara på varandras nätverk och tillsammans hitta nya möjligheter för utveckling under året känns inspirerande från bägge parter. Och självklart kommer vi få se Faktums logga på GAIS matchdräkt.

-Många av våra försäljare har GAIS närmast hjärtat och jag tror att många GAIS-supportrar är Faktumläsare. Vi står varandra nära, säger Åse Henell, Faktums VD.

GAIS-Gardsten-MJ_WEB-1

Gårdstensbostäder och GAIS bedriver fotbollsverksamhet i stadsdelen

Måndagen den 9 maj 2016 skrev GAIS och Gårdstensbostäder under samarbetsavtal för fotbollsaktiviteter i Gårdsten. Från mitten av augusti startar GAIS fotbollsträning på onsdagar för tjejer och killar mellan 6 till 12 år i Gårdsten. Det hela startade på Gårdstensdagen den 11 juni och vecka 26 blir det sommarfotboll i Gårdstensdalen för alla barnen.

Alla barn kan anmäla sig till Sommarfotbollen. Det kostar 30 kr/barn och då ingår både tröja, shorts, strumpor, vattenflaska och klädpåse.
Kontakta Hasse eller Salma på Gårdstensbostäder för anmälan på 031-332 60 00 eller kom till kontoret på Kastanjgården 3 och anmäl dig.

FOTBOLLSPARTNERS 2017:

Gårdstensbostäder
HTE Garden
H Fönstret i Lysekil AB
Låssmeden Sven Alexandersson AB
Proline Väst AB
Elektrocentralen Service AB
Landskap & Management
Libella kakel
Svensk Markservice AB
W konsult
GI fastighetsservice
Energi & Miljöteknik i Göteborg AB
PEAB Byggservice
Götalands Lokalvård AB
Colorama Angered/Gårdsten
Babak kött & chark
Asmundssons Golv AB
Hyresgästföreningen Norr Gårdsten

Fotboll förenar!
Tack för ert stöd till Gårdstensbostäder och GAIS.