GAIS i samhället | GAIS
KontaktaOss

GAIS i samhället

Faktum samarbetar med GAIS

– Självklart att två uppstickare ska jobba ihop, säger Faktums VD Åse Henell.

Götalands gatutidning Faktum skriver i dag på GAIS födelsedag under ett avtal med fotbollsklubben GAIS. Det handlar om ett exklusivt samarbete inom herrfotbollen där de båda parterna planerar att använda varandras nätverk och kontakter för att växa tillsammans.
För Faktums VD Åse Henell är samarbetet med just GAIS helt logiskt.

– Vi är outsidern som vill uppåt och framåt. Resultatet ska alltid överglänsa förutsättningarna och detsamma gäller för GAIS, säger hon.

Avtalets skrivs inledningsvis på två år med en målsättning och ambition att skapa ett långsiktigt samarbete. Syftet med samarbetet är att tillsammans utveckla och stärka parternas respektive marknad.

-Vi ser samarbetet med Faktum som väldigt naturligt och det är till fullo något som passar in i den värdegrund vi antagit i GAIS. Efter att dessutom ha träffat representanter för Faktum, så är vi i GAIS extra övertygade om att vi skall kunna göra något riktigt bra ihop, säger Tomas Andersson Ordförande i GAIS.

I samband med GAIS hemmamatcher kommer försäljare från Faktum att sälja tidningen på Gamla Ullevi vilket känns oerhört positivt. Att ta tillvara på varandras nätverk och tillsammans hitta nya möjligheter för utveckling under året känns inspirerande från bägge parter. Och självklart kommer vi få se Faktums logga på Gais matchdräkt under årets säsong.

-Många av våra försäljare har GAIS närmast hjärtat och jag tror att många GAIS-supportrar är Faktumläsare. Vi står varandra nära, säger Åse Henell, Faktums VD.

För mer information kontakta:

Tomas Andersson Ordförande GAIS 0705-560260

Faktums VD Åse Henell ase@faktum.se 0760-070618

Högupplösta bilder för fri publicering finns på www.faktum.se/press

Gårdstensbostäder och GAIS bedriver fotbollsverksamhet i stadsdelen

Måndagen den 9 maj 2016 skrev GAIS och Gårdstensbostäder under samarbetsavtal för fotbollsaktiviteter i Gårdsten. Från mitten av augusti startar GAIS fotbollsträning på onsdagar för tjejer och killar mellan 6 till 12 år i Gårdsten. Det hela startade på Gårdstensdagen den 11 juni och vecka 26 blir det sommarfotboll i Gårdstensdalen för alla barnen.

Alla barn kan anmäla sig till Sommarfotbollen. Det kostar 30 kr/barn och då ingår både tröja, shorts, strumpor, vattenflaska och klädpåse.
Kontakta Hasse eller Salma på Gårdstensbostäder för anmälan på 031-332 60 00 eller kom till kontoret på Kastanjgården 3 och anmäl dig.

FOTBOLLSPARTNERS 2016:

Peab Sverige AB