GAIS i samhället | GAIS
KontaktaOss

GAIS i samhället

Faktum sluter exklusivt avtal med GAIS

– Självklart att två uppstickare ska jobba ihop, säger Faktums VD Åse Henell.

Götalands gatutidning Faktum skriver i dag på GAIS födelsedag under ett avtal med fotbollsklubben GAIS. Det handlar om ett exklusivt samarbete inom herrfotbollen där de båda parterna planerar att använda varandras nätverk och kontakter för att växa tillsammans.
För Faktums VD Åse Henell är samarbetet med just GAIS helt logiskt.

– Vi är outsidern som vill uppåt och framåt. Resultatet ska alltid överglänsa förutsättningarna och detsamma gäller för GAIS, säger hon.

Avtalets skrivs inledningsvis på två år med en målsättning och ambition att skapa ett långsiktigt samarbete. Syftet med samarbetet är att tillsammans utveckla och stärka parternas respektive marknad.

-Vi ser samarbetet med Faktum som väldigt naturligt och det är till fullo något som passar in i den värdegrund vi antagit i GAIS. Efter att dessutom ha träffat representanter för Faktum, så är vi i GAIS extra övertygade om att vi skall kunna göra något riktigt bra ihop, säger Tomas Andersson Ordförande i GAIS.

I samband med GAIS hemmamatcher kommer försäljare från Faktum att sälja tidningen på Gamla Ullevi vilket känns oerhört positivt. Att ta tillvara på varandras nätverk och tillsammans hitta nya möjligheter för utveckling under året känns inspirerande från bägge parter. Och självklart kommer vi få se Faktums logga på Gais matchdräkt under årets säsong.

-Många av våra försäljare har GAIS närmast hjärtat och jag tror att många GAIS-supportrar är Faktumläsare. Vi står varandra nära, säger Åse Henell, Faktums VD.

För mer information kontakta:

Tomas Andersson Ordförande GAIS 0705-560260

Faktums VD Åse Henell ase@faktum.se 0760-070618

Högupplösta bilder för fri publicering finns på www.faktum.se/press

ABF Vux + GAIS. Ett integrationsprojekt på läktaren

För GAIS och ABF Vux är alla lika och alla välkomna. Vi gör ingen skillnad på varandra. Tillsammans går vi nu ihop för att skapa nya arenor där människor kan träffas på ett naturligt sätt.

Våra målsättningar för projektet är att:

• Fotbollsintresserade elever med sina familjer ska få möjlighet att uppleva stämningen på GAIS matcher.
  • Organisera funktionärsutbildning till ABF Vux-elever som läser svenska för invandrare. Detta kan i sin tur leda till engagemang som match- och arenavärdar.
  • Mångfald i Göteborg ska återspeglas på arenan för att alla ska känna sig välkomna.
  • Tillsammans ska vi jobba för att skapa nya Integrationsplatser via GAIS stora nätverk av samarbetspartners. Fler kontakter ger nya jobbmöjligheter för ABF Vux-elever.

Fotboll förenar!