julmarknad1

Kanonstart på årskortsförsäljningen

GAIS har till i år satsat på leverans av årskort innan jul samt direkttryck på plats för de som köper på Gaisgården eller nu senast på julmarknaden. En av de brister som klubben identifierat under höstens utvecklingsarbete har varit just leveransproblematik kring årskort. Den förändring klubben nu gjort verkar bära frukt omgående.

-Vi har återgått till att sälja genom en kanal på gaisare.se. Det gör jobbet på gaisgården enklare och vi kan leverera mer kvalitet till årskortsköparna, säger Annica Dohsé föreningsadministratör på Gaisgårdens kontor.

Just julmarknadsförsäljningen översteg alla förväntningar. Klubben kan nu redovisa en ökning i antal sålda kort jämfört med förra året vid den här tidpunkten på nästan 50%.

-Vi trodde nog att de flesta som vanligtvis brukar köpa på julmarknaden redan köpt på gaisare.se i år då försäljningen på nätet startade redan 1 dec. Men det visades sig vara helt fel, vilket är väldigt positivt, säger Annica.

-Julmarknaden överlag gick väldigt bra och de personer som hjälper klubben med att stå där en hel dag på scen och de som säljer skall ha ett jättetack. Liksom Annica som fick jobba med en stor anstormning av årskortsköpare under i stort sett hela dagen, säger klubbchef Erik Bergkvist.

Klubben går in i 2018 med en delmålsättning att bygga något hållbart för det långsiktiga målet att nå allsvenskan. Men intresset för den närmsta framtiden och säsongen 2018 verkar vara lika stort som vanligt och om inte större.

-Viktigast är att Bosko, Patrik, övriga ledare och laget får tid och stöttning att bygga något på riktigt, då kan det här bli väldigt bra. Vi måste tillåta oss själva i GAIS att vägen till framgång inte alltid måste vara spikrak, säger Erik.

julmarknaden2