john_scotts_palace_gais

John Scott´s ny Guldpartner till GAIS

GAIS och John Scott´s har inlett ett samarbete. GAIS supportrar huserar ofta på John Scott´s Stable inför hemmamatcherna och på samma restaurang avslutades fjolårssäsongen i en träff mellan lag och supportrar efter den sköna säsongsavslutningen.

-Efter att vi har kommunicerat en tid om möjligheter för Kopparbergs Byggeri/John Scott´s att sponsra GAIS och Göteborgsfotbollen på Gamla Ullevi, så är vi båda glada övar att ha fått till ett mycket bra och nära partnersamarbete, meddelar Kopparbergs VD Peter Bronsman och GAIS ordförande Tomas Andersson tillsammans.

Avtalet är inledningsvis skrivet över ett år där det ligger ett utökat samarbete med både John Scott´s Stable och John Scott´s Palace i förutsättningarna.

-Det känns bra att jobba vidare med gaisarnas egna val av krog i John Scott´s, med Kopparbergs Bryggeri och med en helhet som kommer gynna båda parter. Vi kommer kunna göra mycket bra saker tillsammans, säger GAIS klubbchef Erik Bergkvist.

OM JOHN SCOTT’S

VÅR IDÉ

John Scott’s är ett pubkoncept under Ipswich93 och skapades för att ge folket ett andra vardagsrum, få dem att umgås tillsammans utanför hemmet. Den första puben öppnade på Göteborgs fingata, Avenyn, under våren 2013.

Den genuint brittiska känsla som du som gäst möts av innanför dörrarna där ska alltid finnas på John Scott’s. Du ska även kunna, precis som hemma, dricka och äta det som just du gillar. Därför har vi med kärlek för dryck ett ölrum med över 30 ledningar öl och cider upp till våra barer. Maten lagar vi i våra kök som alltid ligger i närhet till dig som gäst.

Vi välkomnar dig till John Scott’s och påminner dig om att beställa i baren enligt brittisk pubtradition.

VARFÖR JOHN SCOTT’S?

Historien om John Scott’s börjar i slutet av 1700-talet i ett område i Göteborg, ett område vid namn Wohlfahrts ängar. Byggnaderna i detta område var byggda efter engelsk stil och dessutom var tomtägaren Jacobina Scott, född Barclay, gift med en engelsman, pastor John Henry Scott. Därför döptes området snart om till Engelska kvarteret. 1867 köpte staden marken av familjen Scott. Sedan dess har området och dess fastigheter steg för steg moderniserats, men de karaktäristiska engelska inredningsattributen lever kvar i dagens John Scott’s, namngiven för att hedra de ursprungliga tomtägarna.

Välkommen in på närmsta John Scott’s!

http://johnscotts.se/