02-James-Sinclair-GAIS-FFF-2016

James Sinclair lämnar GAIS

Inför säsongen 2016 värvade GAIS den energiske engelsmannen James Sinclair från den dåvarande seriekonkurrenten Östersunds FK. Innan sejouren i Jämtland hade James spelat 50 matcher i Ljungskile SK och skapat sig ett aktat namn i Superettan genom sina outtröttliga räder på högerkanten. Men nu går James och GAIS skilda vägar då han inte ingår i huvudtränare Bosko Orovics planer för säsongen 2018.

I GAIS blev det 45 framträdanden för den Premier Leaguemeriterade atleten. Under det första året för grönsvart skrapade han ihop dugliga sju poäng fördelat på tre mål och fyra assister. Detta årets poängutslag stannade vid två assister på 21 startade matcher.

-James kontrakt går egentligen ut den 1 december men vi väljer redan nu att informera om att han ska lämna. Detta för att han ska få de bästa förutsättningarna för att hitta en ny klubb, meddelar GAIS klubbchef Erik Bergkvist.

-James har varit en superprofessionell fotbollsspelare och alltid gett 100% så jag vill passa på att önska honom all lycka i framtiden, hälsar Bosko Orovic.

James kom under sina två säsonger i Grönsvart att bli populär hos publiken med sin kompromisslösa inställning och sin aldrig sinande kämpaglöd. GAIS tackar James för dessa två år och önskar honom all lycka i sin fortsatta karriär och med sina studier!