partner_brage

Irish Embassy och Tapajos Fastigheter resepartners till Brage borta

Redan på torsdag reser laget till Borlänge för att nästkommande dag ta sig an nyuppflyttade IK Brage. Matchen spelas på klassiska Domnarvsvallen fredag kl 19.

GAIS åker upp dagen innan match och blir boendes på hotell i Borlänge. GAIS kommer i år satsa på bättre förutsättningar inför bortaresor som är långväga. Våra partners har hjälpt till hittills och nu kliver två helt nya in och hjälper klubben med att göra även IK Brage borta till en match som kan få bästa sportsliga förutsättningar.

Irish Embassy Pub & Grill med krogar på både Järntorget och Östra Hamngatan är tillsammans med Tapajos Fastighets AB resepartners till fredagens bortamatch.

-En stor del av vår verksamhet i GAIS bygger på att ge fotbollen bästa förutsättningar. Det här är en ny spännande typ av försäljning där man mer konkret kan hjälpa sitt lag framåt, säger klubbchef Erik Bergkvist.

Som resepartner till klubben står man för resekostnader, kost och logi. Skillnaden mot att resa samma dag på en långresa är enorm för en fotbollsspelares fysiska prestation.