innoventum_hjuvik

Innoventum och Hjuvik nya guldpartners för i år. EAX redovisning in som bronspartner

Allt signerat familjen Forsberg där Erik Forsberg driver EAX redovisning och Innoventum. Hjuvik AB som drivs av fadern Claes Forsberg utökar likt Innoventum sitt engagemang i GAIS till 2018. Innoventum kliver liksom Hjuvik AB upp som Guldpartner till klubben och EAX blir bronspartner.

EAX Redovisning AB
EAX Redovisning har sedan 2015 bedrivit konsultationstjänster inom ekonomi och främst inom redovisning. Kunderna är mestadels ägarledda företag. Erik Forsberg driver EAX Redovisning och kommer i sin sponsring 2018 synas på Johan Svahns rygg. Under 2017 är också Erik en del av verksamheten på Gaisgården.

-Jag är mycket glad över att Erik Forsberg (EAX Redovisning) valt att sponsra GAIS för 2018 och jag hoppas på ett tajt samarbete med Erik, där det även finns intresse för att tillsammans med mig utveckla GAIS partnernätverk, säger Niclas Brage Joxelius, sponsoransvarig

eax_ef_nbj2

Innoventum och Hjuvik har båda varit med som silverpartners under 2017 men utökar nu engagemanget och blir Guldpartners.

-Höjningen av befintliga avtal med riktad sponsring mot kvalitetshöjningar verksamheten har intresserat många partners. Hjuvik sponsrar till exempel a-lagets resa till matchen mot Hammarby och hjälper klubben bära kostnaderna för buss och boende. Det väldigt tacksamt och hjälper oss hålla den kvalitet vi vill som elitlag, säger GAIS klubbchef Erik Bergkvist.

Hjuvik
Hjuvik AB är ett förvaltningsbolag som funnits i över 30 år och förvaltar aktier i fåmansbolag. Investeringar görs med inriktning på bolag som sysslar ekonomiska konsultationer, fastighetsförvaltande bolag med industrifastigheter främst i Göteborgs området samt nystartade bolag med nya ”spännande” idéer.

-Innoventum sitter på sitt andra avtalsår av två och var med stort redan förra året. Vi har fått en enorm hjälp under året som varit med snabb service av de behov verksamheten haft. Till övriga partners vill jag framföra mina rekommendationer för Innoventum och ett stort tack för samarbetet, säger Bergkvist.

Innoventum Sweden
Innoventum är ett Göteborgsföretag som arbetar med högkvalitativ LED-belysning för allt ifrån kontor till lagerlokaler och industri. I samband med belysningsprojekt gör vi även kostnadsfritt energibesparingskalkyler och ljusberäkningar i DIALux.

Företaget har även en en annan inriktning där man arbetar med displayprodukter av olika typer. Allt från enkla beachflags och tryckmaterial till mer komplicerade butikssystem.

För kontakt med Innoventum och EAX Redovisning når ni Erik Forsberg på 0703-191646.