16

Inför GAIS U19 – Malmö FF

Idag lördagen den 26/9 spelar GAIS U19 sin 23:e match i Juniorallsvenskan för säsongen. Denna gång möter gaisarna Malmö FF som för tillfället ligger på en tredjeplats i tabellen.

Efter en snöplig 4-3 förlust borta mot Landskrona i den senaste matchen kommer gaisarna in med ny energi – med hopp om att plocka tre poäng på hemmaplan. GAIS skyttekung Felix Kasper säger såhär inför mötet:

– Det känns jättebra inför matchen. Malmö är verkligen ett bra lag med duktiga spelare men vi har vunnit mot topplag tidigare under denna säsong så jag tror att vi har en stor chans att vinna.

Felix Kasper spelar yttermittfältare har hittills gjort hela 19 mål under säsongen. På frågan ifall vi får se ytligare mål i den kommande matchen får vi svaret:

– Det hoppas jag verkligen, skrattar Kasper och fortsätter – som ytter är det viktigt att bidra med både mål och assist men självklart är tre poäng det viktigaste imorgon.

Vi önskar Felix Kasper och laget lycka till och åker upp till Gaisgården idag lördag 26/9 klockan 15.00 för att stötta laget till en vinst.

Truppen ser ut enligt följande:
Tobias Johansson, Anton Delwér, Teodor Sandklef, Ioni, Emil Ursholm, Felix Kasper, Isaac Wigermo, Simon Guli, Mattias Kano, Daleho Irandust, Alieu Bajaha, Fredrik, Manfred Oppong, Pascal Olsson, Rasmuz Melin och Wilson

Text: Johanna Larsson