Fanan_plac

Inför årsmötet: Förslag på ny ledamot

Claes Forsberg har jobbat som auktoriserad revisor för föreningen i ett år, valberedningen kommer föreslå för årsmötet att han väljs till ledamot för mandatperioden 2016-2017.

Claes har ett långt supporterskap till klubben och är en trogen gäst på GAIS matcher.

Till vardags driver Claes Hjuviks Revisionsbyrå sedan 1990.

Claes tycker att en styrelsepost i föreningen skulle vara en stor ära och valberedningen är övertygad att Claes är rätt man att föra in GAIS in i framtiden. Om årsmötet bifaller valberedningens förslag kliver Claes av sin roll som auktoriserad revisor för GAIS.

Claes presenterar sig själv med följande text:

”1966, detta var året som jag såg min första GAIS match. Efter det har det blivit uppemot 1 000 matcher på Ullevi, Öckerö, Skärhamn, Lunden och andra spännande ställen runt om i Sverige. Största upplevelserna är alla kvalvinster till Allsvenskan, bland annat Landskrona och Kalmar.
Störta besvikelserna måste vara Malmö i början på åttiotalet och Stockholms Stadion mot Djurgården. GAIS finns i släkten så det var aldrig någon tvekan om vilket lag som är bäst. Jag har arbetat som auktoriserad revisor i snart 35 år, startat och drivit många små företag.
Efter ett år som revisor i GAIS har jag blivit väl insatt i ekonomin i klubben. Att få frågan att ställa upp till val som styrelseledamot i GAIS är väldigt stort för en som är född in i klubben och det går naturligtvis inte att tacka nej till detta.
Ekonomin är väldigt viktig i en elitklubb och det är av yttersta vikt att vi har balans och ett eget kapital i klubben. Blir jag vald kommer jag att lägga min kraft på att vi kan gå vidare mot Allsvenskan med ett stabilt eget kapital i ryggen.”

Som förslag på ny auktoriserad revisor för GAIS föreslås Benny Helgesson.
Benny är delägare i Refima och har varit auktoriserad revisor sedan 1994.

Benny har ett stort idrotts- och föreningsintresse och erfarenheter som revisor för handbollsklubben Sävehof samt Göteborgs Hanbollförbund.

/Valberedningen

Årsmötet hålls på måndag kl 19.00 i Folkets hus, Järntorget.p
2016 års medlemskap gäller och det går att teckna på plats.