Här är länken till Hammarby – GAIS från 2008

Äntligen dags för GAIS-match igen, idag borta mot Hammarby från säsongen 2008, och här hittar du information om hur du ska göra för att kunna se matchen.

Vi tackar på förhand för att du löser stödbiljett till matchen, och kanske kompletterar med någon av våra andra matchprodukter, via denna länk.

Du som har löst biljett för matchen har också fått nedanstående information via mail.

Matchen är en inspelning som består av bildmaterial och publikljud som visas med rättighet från Cmore medan vi själva har lagt till nya kommentatorer.

Du kan se matchen via denna länk.

För att följa matchen behöver du en internetuppkoppling och en dator/tv eller annan uppkopplad enhet att titta på. Gör så här:

1. Gå in på länken och öppna inspelningen och testa så att den funkar för dig.
2. Dra tillbaka inspelningen till sin början och tryck sedan igång den kl. 17.50.

Om du följer det rådet så kommer avspark att vara kl. 18.00 och då kommer du också att vara i synk med vår live-rapportering på Twitter.

Om alla gaisare följer vår rekommendation kommer vi alla att se matchen samtidigt – och det tror vi kommer att göra matchupplevelsen ännu bättre.

Det går också bra att se matchen i efterhand – så om du inte har möjlighet att hänga på i kväll kl 18.00 så kan du ta del av matchen vid senare tillfälle. Av rättighetsskäl måste vi dock ta bort matchen från YouTube och det planerar vi att göra till nästa helg.