hbkborta_retro

Halmstad away med Gårdakvarnen, Makrillarna eller Grönsvart Göteborg

Supporterföreningarna Gårdakvarnen, Makrillarna och Grönsvart Göteborg anordnar resor ner till Halmstad. Utöver det anordnar GAIS Reunion en resa med gamla spelare och ledare i GAIS. Det väntas alltså ett stort bortafölje på bortaläktaren i den väldigt viktiga matchen mot HBK.


Så här skriver Grönsvart Göteborg på sin sida om resan:

”Halmstad BK vs GAIS

Lördagen den 23/4 är det dags för bortamatch i Superettan när GAIS möter Halmstad BK på Örjans Vall. Grönsvart Göteborg anordnar förstås en supporterresa till denna bortamatch. Innan match laddar vi upp på krog i Halmstad.

Samling på Gustav Adolfs torg kl 10:30, och avfärd 10:45, matchstarten är 15:00.
Resan kostar ynka 120kr!

Häng med på Grönsvart Göteborgs buss!

Klicka här för att anmäla dig.


Så här skriver Gårdakvarnen på sin sida om resan:

”OBS! Bussarna rullar från Göteborgsoperan!

Efter en halvknackig start på säsongen, med helgens poängtapp mot Syrianska som kronan på verket, börjar det bli dags att leverera. Det gäller inte bara A-truppen utan även oss supportrar. Två bussar till en bortapremiär är inte godkänt, oavsett hur osexigt motståndet är. På lördag är det därför dags för skärpning när Halmstad away står på schemat.

Det är hittills ett bra tryck på platserna och vi kommer att fortsätta lägga upp bussar så länge det kommer in anmälningar. Men då både Makrillarna och Grönsvart Gbg roddar egna bussar på lördag så har vi skrotat planerna på såväl familje- som direktbuss i GK-regi.
Vi nöjer oss med den vanliga gubb- och party-uppdelningen. Vilken buss du ska åka med väljer du vid anmälan, INTE på plats vid avresa.

Vi har satt priset till löjligt låga 100 kronor just för att så många som möjligt ska kunna hänga med. Men det förutsätter att mängden medhavd dryck minskar om vi inte ska gå minus. Kyld dryck finns ALLTID på bussarna och kan bytas mot gåva i form i såväl analogt som digitalt format. Det finns ingen anledning (förutom snålhet och dumhet) att ta med en egen kasse öl eller låda kir. Och på lördag kommer vi vara hårdare med detta.

Bussarna rullar prick 10:00 från Göteborgsoperan (då Shell vid Nils Ericson är en inhängnad byggarbetsplats för tillfället) och vi räknar med att vara framme i Halmstad en stund innan lunch. Runt 14:00 marscherar vi till Örjans vall.

Vad? Halmstad away
När? Lördag 23 april, avresa 10:00
Var? Samling och avresa från Göteborgsoperan
Hur?
Med buss

Pris? 100 kronor (oavsett betalningssätt)   ”

 


Så här skriver Makrillarna på sin sida om resan:

”Följ med Makrillarna till Halmstad! Den 23:e april spelar GAIS mot Halmstad BK i Halmstad och i samband med denna match arrangerar Makrillarna en bussresa. Bussen avgår från heden klockan 12.00 och beräknas vara framme i Halmstad 14.00. Biljetter till bussresan säljs nu i Makrillshopen till Makrillarnas medlemmar för 50 kronor. Biljetter släpps även för icke-medlemmar på fredag (15/4), till ordinarie pris 130 kr.

OBS! Biljetten som köps i makrillshopen är endast avsedd för själva bussresan, inträde till matchen ingår inte! Biljetter till matchen kan du boka här.”