GAIS-Varberg-genrep-3a

Håll igång glöden, åk med till Varberg

På onsdag är det dags för nästa trevliga bortaresa för att stötta GAIS. Och denna gång styr vi kosan mot Varberg för match på Påskbergsvallen.

Efter bara en poäng på de tre första matcherna har det blivit åtta poäng på de fyra drabbningarna där efter. Formen kan alltså sägas vara på uppåtgående även om varken spelare eller ledare var nöjda med resultatet i derbyt. Men Grönsvart har goda möjligheter att avancera i tabellen om laget kan betvinga BoIS på onsdag.  Därför krävs maximalt stöd på läktaren nere i Varberg vilket supporterföreningarna hoppas kunna bidra rejält med genom sina bussresor.

Årets första seger kom i matchen mot Falkenberg nere i Hallands pärla. En match som alla spelare, ledare och supportrar kommer minnas ett bra tag framöver. Ett gäng Falkenbergssupportrar på andra sidan GAIS-klacken ska efter matchen ha sagt; “det är inte ofta man får känna sig som en bortasupporter på hemmaplan!”. Kanske inte så konstigt då GAIS-klacken sjöng en sång som aldrig tystnar så det ekade i hela Halland.

Beklagligt för dig som kanske missade detta, men nu har du chansen att få uppleva samma läktarfest som den i Falkenberg. Detta i matchen mot Varberg nu på onsdag kl 19:00 där både Makrillarna och Gårdakvarnen ordnar bussresor.

Åk med Makrillarna
Åker du med Makrillarnas buss ska du befinna dig på Heden vid Exercishuset senast kl 17:00 då bussen avgår. Priset är 50 kr för de som är medlemmar i Makrillarna eller Spirrklubben och 100 kr för övriga. Anmäl dig här.

Gårdakvarnen
För dig som åker med Gårdakvarnens buss är det avgång kl 17:00 från Nya Ullevi. Priset ligger på 150 kr. Anmäl dig här.

Hjälp GAIS att hänga på i toppen! Boka därför din plats på supporterbussarna så ses vi i Varberg på onsdag!

Text: Philip Morsten

Inför matchen

Detaljerna
Vad: Varbergs BoIS-GAIS
När: Onsdag 17/5 kl. 19.00.
Var: Påskbergsvallen, Varberg (hitta hit).
Domare: Jim Petersson, Motala.

Poängligan
GAIS interna poängliga ser ut som följer:

3 poäng:
Dardan Rexhepi (2+1)

2 poäng
James Sinclair (0+2)

1 poäng:
Calle Nyström (1+0)
Alexander Leksell (1+0)
Dan Keat (1+0)

Varningsligan
GAIS interna varningsliga ser ut som följer:

3 varningar:
Calle Nyström
Steven Old
Johan Svahn (avstängd mot Varbergs BoIS)

2 varningar:
Alexander Leksell
Alibek Aliev

1 varning:
Dan Keat
Dusan Djuric