Grönsvart passion

Grönsvart passion på söndagens julmarknad

På söndag är det dags för GAIS julmarknad i Nordstan och har du inte redan införskaffat boken Grönsvart Passion – 25 samtal om GAIS” så är det hög tid att göra det nu.

Julmarknaden pågår mellan kl. 10-18 och du hittar hela schemat här.

Vad kan passa bättre än grönsvarta julklappar till föräldrar, kusiner, kollegor och grannar?Självklart inget alls – och är du ute efter hårda paket så är boken Grönsvart Passion ett hett tips. Just nu finns det bara drygt 100 böcker kvar och eftersom det inte blir någon andra upplaga så är det lite nu eller aldrig.

Som bokens titel avslöjar så rymmer den 25 samtal med kända gaisare som komikerna Per Andersson, Peter Apelgren och Claes Malmberg, musiker som Ebbot, Håkan Hellström och Björn Gelotte, politiker som Jan Eliasson och Jonas Sjöstedt samt idrottsprofiler som Mikael Franzén och Linda Wessberg.

Boken kan köpas på GAIS julmarknad i Nordstan och eventuella kvarvarande exemplar säljs därefter på Bengans på Stigbergstorget. Det går också att beställa boken via Makrillshopen, men vill du ha leverans före jul så gäller det att göra beställningen per omgående.

Vi ses i Nordstan på söndag!