bg_blackfriday

GREENBLACK FRIDAY på gaisare.se – alla priser höjs

Så har det då blivit dags för ytterligare en sväng av den svarta fredagen som växer som aldrig förr. Eftersom vi inte riktigt känner för att gå med strömmen attackerar vi marknaden med motmedel och lanserar istället GREENBLACK FRIDAY på gaisare.se. Och vi gör det redan nu för att vi skall roffa åt oss maximalt av era plånböcker innan ni hinner köpa massa dyra grejer på låtsasreor i en global hetsjakt om lägsta pris på restlagerprodukter.

På gaisare.se så lurar vi er precis som på alla andra ställen. Vi höjer först de ordinarie priserna för att sen lägga på en rabatt så det ser sexigt ut. Skillnaden här är att ni får väldigt stiliga julklappar att bära själva eller slå in till vänner och familj. Ni slipper också sitta med skägget i brevlådan och undra vart lönen egentligen tog vägen.

Det ligger just nu en kraftig rabatt på alla produkter inne på gaisare.se, men på ett till helgen förhöjt unikt grundpris. Så allt är egentligen dyrare för er konsumenter och GAIS tjänar mer pengar på era köp.

Vi känner att vi helt enkelt kommer undan med det här sjuka beteendet eftersom vi levererat både bra och billiga produkter under året till alla gaisare.
GAIS tackar på förhand för er galna shopping och julen ser antagligen lite grönsvartare ut för spelarbudgeten redan efter helgen.

Tömmer vi dessutom lagret har vi alla möjligheter att återgå till ordinarie priser med mängder av nyheter på GAIS julmarknad söndag den 18 december.

Känner du dig som kund till gaisare.se och GAIS förfördelad på grund av att du redan köpt souvenirer till billigare priser, och därmed inte getts möjligheten att stötta på samma sätt som de som köper nu?
Vi har en lösning på det också. Klicka här för att skicka in mellanskillnaden i Framtidsfonden.

gaisare.se driftas till 100% av personalen på Gaisgården med hjälp av ideella krafter.
Hela intäkten går oavkortat till GAIS.

STÖTTA GAIS – HANDLA PÅ GAISARE.SE UNDER GREENBLACK FRIDAY!