nya-ullevi-960

Genrep och upptaktsträff på söndag

GAIS sista träningsmatch går mot BK Häcken och det är nu klart att den spelas på Ullevi på söndag 24/3 kl. 15.00. Inför matchen bjuder vi också in till Upptaktsträff med intervjuer, försäljning av GAIS-prylar och mat och dryck från baren.

Boka in söndag eftermiddag – för då spelar GAIS årets genrep mot cupfinalisterna från Hisingen. Vi ber att få återkomma med detaljer och hålltider men räkna med att du kan äta lunch under upptaktsträffen, ta del av information från laget och klubben och självklart se matchen från en grönsvart sektion. Supporterföreningarna är självklart på plats och kommer att styra över stora delar av innehållet under eftermiddagen.

Om du inte har köpt ditt årskort ännu så har du också möjlighet att göra det under upptaktsträffen.

Vi har kommit överens med Häcken om att GAIS dessutom får ta del av publikintäkterna på vår läktarsektion, så vi hoppas naturligtvis på stor uppslutning.

Vi ses på söndag!

Inför genrep och upptaktsträff

Detaljerna
Vad: BK Häcken-GAIS.
Avspark: Söndag 24/3 kl. 15.00.
Upptaktsträff: Vi återkommer med tider och aktiviteter.
Var: (stora) Ullevi.

Biljetter
Du löser entré på plats på Ullevi (50 kr) och det går bra att betala med kontanter och Swish.

Köp Årskort
Det är hög tid att lösa årskort och visa att du stöttar GAIS under hela säsongen 2019. Du vet såklart att klubben har en ansträngd ekonomi och att vi hoppas kunna förbättra det läget under året. Att köpa årskort är den enskilt viktigaste saken som du kan göra för att hjälpa klubben att förbättra vårt allmänna läge. KÖP ÅRSKORT IDAG VIA DENNA LÄNK.