John-Scotts_19-980x460

Gårdakvarnen på John Scott´s Stable och Makrillarna på John Scott´s Palace

John Scott´s är huvudpartner till klubben. En uppsida för vår partner är att både Makrillarna och Gårdakvarnen använder deras krogar för uppladdning inför våra hemmamatcher. Och i förekommande fall även som samlingshak för att titta på när GAIS spelar på bortaplan.

Gårdakvarnen laddar upp på John Scott´s Stable på Kyrkogatan 33.
Makrillarna laddar upp på John Scott´s Palace på Södra Hamngatan 2, vid Brunnsparken.

Så här skriver Gårdakvarnen om sin uppladdning inför dagens match:

Brage Away

BP borta i helgen betydde första vinsten för säsongen och förlängning av en torskfri svit. Måste ha något att göra med Boskos nya filosofi om att vi hellre ska ta med oss poäng från fotbollsmatcher än att stila med massa passningar inom laget. 

På fredag är det såklart dags att ta andra raka och vi tänker inte låta er gå uttråkade fram till avspark. John Scott’s öppnar 11 och uppladdningen sker först och främst på takterrassen, där du som medlem i GK dricker och käkar för en billigare peng än annat folk. Glöm inte heller att du fortfarande får röka på uteserveringen. Du behöver inte ens vara medlem för det. 

DJ’s kommer finnas på plats för att spela de tyngsta låtarna och få dig att slippa de dystra tankarna om urusla Bravida arena.

Efter matchen lämnar vi Hisingen omedelbart för att fortsätta kvällen på John Scott’s. DJ Malice finns på plats och gör som vanligt ingen besviken! 

Väl mött! /GK

Varmt välkomna till John Scott´s pubar!
Efter det ses vi på Bravida Arena.
Avspark kl 16.
Biljetter: https://www.ticketmaster.se/artist/gais-biljetter/915573