tifo_front

Gårdakvarnen och GAIS Tifo planerar för fest på läktaren

Inför Originalderbyt på har GAIS bjudit in ÖIS till en lektion i stil, klass och tradition och Gårdakvarnen och GAIS Tifo planerar att göra detsamma på läktaren. För bästa utfall kommer här lite information för dig som tänker stå på Sektion 23.

Som du redan vet står GAIS-klacken på långsidan och hela sektionen är onumrerad och betraktas som ståplats. Klacken med capo tar plats på de mittre sektionerna och supporterföreningarna uppmanar nu att du som vill sjunga fram Grönsvart tar plats mellan planens straffområden och stöttar laget fullt ut. Från föreningarna räknar man med att alla som tar plats här vill vara med att skapa högsta och bästa möjliga stämning.

Den som å andra sidan inte vill delta i detta kan med fördel stå längre ut mot kanterna på Sektion 23 eller, för den delen, välja nedre etage på samma långsida. Självklart kommer det också att vaja grönsvarta flaggor på klacksektionen och det kan också vara bra att tänka på när man köper biljett.

Från supporterklubbarna är man noga med att understryka att detta bara handlar om att få så bra stöttning som möjligt för laget – och avsikten på inget sätt är att exkludera någon.

Gårdakvarnen arrangerar som vanligt uppladdning för gaisare på John Scotts Stable och där kommer det vara fullt pådrag under eftermiddagen. Dörrarna öppnar redan kl. 12.00 och det finns som vanligt möjlighet att lösa medlemskap och köpa souvenirer. Dessutom bjuder man på ett antal intervjuer innan det är dags att dra sig mot Gamla Ullevi.

Det blir traditionsenlig marsch till arenan och avmarsch är 17.45 från Harry Hjörnes plats. Så på med halsduk, mössa, matchtröja eller vad du trivs bäst i på match, sjung högt och låt staden veta att det är derby i stan. Kategori GAIS!

Inför matchen

Detaljerna
Vad: GAIS – ÖIS FF
När: Måndag 4/9 kl. 19.00.
Var: Gamla Ullevi.
Domare: Jim Pettersson.
Avstängda: Niclas Andersén, GAIS.

BIljetter
Om det är någon gång det gäller att köpa förköp så är det till derbyt. Du löser din biljett enklast via denna länk. Och tänk på att köpa på rätt sektion så att entrépengen kommer GAIS tillgodo – tack på förhand!