GAIS-Guide-Shop_gais_Se

Gaisarens guide till Göteborg – Gårdarna är grönsvarta

För att fira att GAIS fyller 125 år släpper vi nu gaisarens guide till Göteborg. Det här är inte en lektion i historia, geografi eller statistik utan en promenad med nedslag i staden som visar på det som du alltid haft på känn – att i Göteborg är gårdarna grönsvarta.

Häftet innehåller en karta över Göteborg med en utmärkt stadspromenad i tre etapper. Från Gustaf Adolfs torg till Lisebergshallen och från Sprängkullen till Rantorget får du i text och bild träffa bland annat `Våran” Gustafsson, Karl-Alfred, Sten-Åke, Fredrik Lundgren, Bosse Falk, Ingo, Hellström, gårdakvarnar, makrillväder och en till hälften målad bokhylla.

En välmatad produktion med massor av GAIS-anekdoter utlovas – en perfekt present till dig själv eller till dina gäster som besöker Göteborg. Varje häfte är dessutom numrerat och vi kommer att lotta ut ett värdebevis på en fotbollsresa till valfritt land.

Missa inte chansen att stötta vår jubilerande klubb samtidigt som du får möjlighet att lära känna Göteborg lite bättre. Försäkra dig om ditt exemplar redan idag.

Köp stadsvandringen här på www.gaisare.se